مراجع با صدور فتوای محاربه ترامپ، خط قرمز بودن رهبری را یادآور شدند

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه رهبری خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است، گفت: ترامپ با اظهارات گستاخانه خود علیه رهبر معظم انقلاب، حکم محارب را از مراجع گرفت و باید بداند که جمهوری اسلامی در این زمینه با کسی شوخی ندارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: ترامپ در صحبت‌هایی گستاخانه به رهبر معظم انقلاب توهین و ایشان را تهدید به مرگ کردند که مراجع عظام تقلید کشورمان در دفاع از حریم مرجعیت و رهبر عزیز ما، مسئله محاربه را طرح کردند و نسبت به آن واکنش نشان دادند.

وی افزود: باید بدانند که هرکس رهبر یک جامعه را که انسانی شایسته و دارای جایگاه والایی است، این چنین مورد تهدید قرار دهد طبق فتوای مرجعیت بزرگوار ما محارب محسوب می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: اینگونه فتواهایی که مراجع عظام در دفاع از رهبر عزیزمان صادر می‌کنند، دلالت بر این دارد که خط قرمزی وجود دارد و آن خط قرمز رهبری و مرجعیت است و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه با کسی شوخی ندارد.

حجت‌الاسلام پورذهبی ادامه داد: از نظر فقهی، اقدامات ترامپ و دولت نامشروع اسرائیل، اقدامات خصمانه است و این‌ها کشورهای متخاصم محسوب می‌شوند و هر کشوری که متخاصم باشد، جنگیدن و مبارزه با آن بر هر فرد مسلمانی در ابتدا در حد واجب کفایی و سپس واجب عینی می‌شود.

وی اضافه کرد: ترامپ شاید خواسته که شعاری بدهد و در واقع حرف‌هایی بزرگ‌تر از دهانش را مطرح کند، اما مرجعیت ما هوشیارانه عواقب این صحبت‌ها را بیان فرمودند که مصداق محاربه است.

تهدید رهبر انقلاب، تهدید سایر کشورهای اسلامی را در پی خواهد داشت

نماینده ولی‌فقیه در کردستان تصریح کرد: آزادی‌خواهان جهان باید بدانند امروز اگر حضرت آقا تهدید بشوند و این‌گونه گستاخانه کسی درباره ایشان صحبت کند، این مسئله در رابطه با تمام آحاد مردم مسلمان دنیا و رهبران اسلامی جهان هم ممکن است پیش بیاید.

حجت‌الاسلام پورذهبی عنوان کرد: رئیس‌جمهور یک کشوری و در جای دیگری مثل آمریکا اجازه ندارد که رهبر و بزرگ کشوری را که در کشور خودش پایگاه اجتماعی فوق‌العاده‌ای دارد، این‌گونه تهدید کند و این کار هم خلاف قوانین بین‌المللی است و هم از لحاظ اسلامی، کسی که چنین کاری انجام بدهد تکلیفش از لحاظ شرعی مشخص است و هر کس در هر جای عالم باشد باید بداند که این مسئله، یک مسئله جهانی است.

وی تاکید کرد: جوانان انقلابی و مردم ایران باید دیگر پی برده باشند که دولت آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی کشورهایی ضدبشری هستند و برای کشورهای دنیا از جمله عراق، فلسطین، لبنان، ایران و یمن تصمیم می‌گیرند، اما چرا باید این‌گونه باشد و چرا آن‌ها بمب اتم دارند، چرا انرژی هسته‌ای دارند و چرا تصمیم می‌گیرند کشوری موشک نداشته باشد یا نتواند از انرژی اتمی استفاده کند؟.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: این آگاهی بخشی‌ها باید صورت گیرد، جوانان ما باید مطالعه کنند، تاریخ را بخوانند و این اقدامات را تجزیه و تحلیل کنند که مردم ما هم به لطف خدا در این زمینه آگاه هستند، اما باید از لحاظ خانوادگی و در میان اطرافیان این مباحث مطرح و به امید خدا یک بصیرت عمومی حاصل شود.

کد خبر 882620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.