جذب ۷۴ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: استان کردستان با جذب ۷۴ درصد از تسهیلات مشاغل خانگی، ۲۰ درصد بیشتر از میانگین کشوری عمل کرده است.

برهان صلواتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: پشتیبانی از طرح‌های خرد و مشاغل خانگی علاوه بر ایجاد اشتغال و استقلال مالی زنان سرپرست خانوار و خانواده‌های آسیب‌دیده، موجب رونق کسب‌وکار خانوارها و کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد.

وی با بیان اینکه حمایت از مشاغل خانگی شامل مراحل مختلفی از جمله آموزش، مشاوره، تأمین مواد اولیه و ابزار کار، بازاریابی و فروش است، افزود: هدف از این حمایت‌ها، ایجاد اشتغال پایدار و استقلال مالی خانوارها به‌ویژه زنان سرپرست خانوار است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: پشتیبان مشاغل خانگی فرد یا سازمانی است که مسئولیت حمایت از شاغلان خانگی را در تمام مراحل تولید و ارائه خدمات بر عهده دارد و داشتن روحیه کارآفرینی و شناخت مؤثر از بازار کار و فروش محصولات از مهم‌ترین خصوصیات پشتیبان‌ها در این حوزه به شمار می‌رود.

صلواتی با اشاره به تسهیلات پرداخت‌شده در این بخش عنوان کرد: سال گذشته ۱۴۶ میلیارد تومان سهم تسهیلات مشاغل خانگی استان بود که از این مبلغ، ۱۰۸ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان در قالب ۱,۲۰۷ طرح با ایجاد ۱,۵۶۰ فرصت شغلی به متقاضیان پرداخت شد.

وی ادامه داد: تاکنون ۱۷۱۴ طرح به ارزش ۱۵۲ میلیارد تومان به بانک‌های عامل ارجاع شده و در انتظار پرداخت تسهیلات هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان تصریح کرد: ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات نیز در قالب ۲۸ طرح و با ایجاد ۲۵۰ فرصت شغلی به پشتیبانان مشاغل خانگی استان پرداخت شده است.

صلواتی خاطرنشان کرد: این استان با جذب ۷۴ درصد از تسهیلات مشاغل خانگی، ۲۰ درصد بیشتر از میانگین کشوری عمل کرده است.

کد خبر 882472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.