علی الهی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسانرضوی اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات و مدلهای هواشناسی، برای امروز تا چهارشنبه پدیده غالب جوی در سطح استان افزایش سرعت وزش باد است، به نحوی که در پارهای نقاط گاهی وزش باد شدید توأم با خیزش و انتقال گردوخاک و کاهش کیفیت هوا (در نواحی بادخیز شرق و جنوب استان با احتمال طوفان گردوخاک و بروز خسارت) پیشبینی میشود.
وی افزود: برای امروز و فردا احتمال انتقال ذرات گرد و غبار به نواحی مرکزی استان نیز وجود دارد و ماندگاری هوای گرم تا فردا در استان ادامه دارد.
کارشناس هواشناسی استان خراسان رضوی گفت: دمای مشهد مقدس امروز در گرمترین زمان به ۳۸ درجه میرسد. امشب نیز دمای مشهد به ۲۵ درجه سانتیگراد میرسد.
الهی ادامه داد: نوسانات دمایی مشهد برای فردا بین ۲۴ تا ۳۷ درجه سانتیگراد پیشبینی شده است.
وی عنوان کرد: در شبانهروز گذشته قوچان با ۱۷ درجه و داورزن با ۴۴ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان بودهاند.




نظر شما