پروازهای مسافری فرودگاه شهدای ساری از سر گرفته شد

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران گفت: فرودگاه شهدای ساری بازگشایی و پروازهای مسافری از سر گرفته شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از روابط‌عمومی فرودگاه‌های استان، اکبر حسنی با بیان اینکه با صدور مجوز سازمان هواپیمایی کشور فرودگاه شهدای ساری از روز گذشته فعالیت خود را از سر گرفت، اظهار کرد: پروازها از ساعت ۰۵:۰۰ صبح تا ۱۸ داخلی و بین‌المللی خواهد بود.

وی افزود: این تصمیم بر اساس مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری اتخاذ شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران با بیان اینکه پس از بررسی‌های امنیتی و ایمنی در سطح ملی این تصمیم در نظر گرفته شده است و شامل فرودگاه‌های شمال، شرق، غرب و جنوب کشور نیز می‌شود، عنوان کرد: فرودگاه شهدای ساری پس از چند روز توقف، از جمعه در چارچوب نوتام صادر شد و مجدد به چرخه پروازی بازگشت و آماده ارائه خدمات به مسافران است.

حسنی با اشاره به اینکه تمام پروازهای فرودگاه ساری طبق برنامه‌ریزی بین ساعات ۰۵:۰۰ صبح تا ۱۸ عصر انجام می‌شود، گفت: هم‌استانی‌های گرامی پیش از مراجعه به فرودگاه، از طریق شرکت‌های هواپیمایی اقدام به تهیه بلیت کنند.

وی خاطرنشان کرد: از مسافران درخواست می‌شود بدون بلیت به فرودگاه مراجعه نکنند و از اطلاع‌رسانی‌های رسمی برای آگاهی از وضعیت پروازها استفاده شود.

کد خبر 882046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.