کشتار مردم مظلوم فلسطین به دنبال سکوت کشورهای عربی و اسلامی

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: اگر کشورهای اسلامی و عربی در مقابل جنایات و دشمن صهیونیستی سکوت نکرده بودند و واکنش مناسبی نشان می‌دادند، امروز شاهد این همه کشتار و مظلومیت مردم فلسطین نبودیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، آیت الله محمدرضا ناصری امروز _جمعه سیزدهم تیر_ در خطبه‌های این هفته نماز جمعه دارالعباده یزد ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) و با تقدیر از حضور مردم و هیئت‌های مذهبی در مجالس و محافل عزاداری، اظهار کرد: این حضور گسترده موجب زنده ماندن آرمان‌های حسینی است، امر به معروف و نهی از منکر، محور قیام امام حسین (ع) و ضامن اصلاح جامعه اسلامی است.

وی با تأکید بر توجه همگان نسبت به جایگاه و نقش کلیدی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی افزود: اگر جامعه‌ای امر به معروف و نهی از منکر را ترک کند، خداوند دشمنان را بر آنان مسلط می‌سازد، به‌گونه‌ای که حتی اگر بسیار دعا کنند، دعای آن‌ها مستجاب نخواهد شد. این نتیجه‌ی بی‌تفاوتی در برابر ظلم و منکرات است؛ چراکه اگر فردی در برابر ظلم و فساد سکوت کند و هیچ واکنشی نشان ندهد، در واقع خود خواسته است که ظلم گسترش پیدا کند و مشکلات جامعه افزایش یابد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: اگر کشورهای اسلامی و عربی در مقابل دشمن صهیونیستی سکوت نمی‌کردند و واکنش مناسبی نشان می‌دادند، امروز شاهد این همه کشتار و مظلومیت مردم فلسطین نبودیم.

ناصری گفت: در بیش از هفتاد سال گذشته، میلیون‌ها فلسطینی قربانی جنایات و تجاوزات اسرائیل شده‌اند، اما متأسفانه بسیاری از دولت‌های عربی در برابر این ظلم آشکار، سکوت اختیار کرده‌اند و قدمی برای حمایت واقعی از مردم فلسطین برنداشته‌اند.

وی با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر تصریح کرد: ملت ایران در این جنگ، عزت و عظمت خود را بیش از پیش به نمایش گذاشت. دشمنان قصد داشتند با ایجاد تفرقه، مردم را مقابل یکدیگر قرار دهند و کشور را دچار آشوب و اختلاف کنند، اما ملت ایران با بصیرت و ایستادگی، اتحاد خود را حفظ و دشمن را پشیمان کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد بیان کرد: نیروهای نظامی و ملت ایران با ایستادگی و اتحاد مثال‌زدنی ضربات مؤثری به مراکز نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های نظامی آمریکا وارد کرده و دشمنان را وادار به عقب‌نشینی نمودند.

ناصری تصریح کرد: این ملت ۹۰ میلیونی ایران، ملتی بیدار، استوار و زنده است؛ در این راه شهدای بزرگی تقدیم کرد و جوانان، نوجوانان، زنان، مردان و مسئولان کشور همگی با روحیه‌ای مقاوم و سرشار از امید و ایستادگی در صحنه حضور دارند و این رمز حیات و پویایی ملت ایران است.

وی با تاکید بر اینکه ملت نسبت به وسوسه‌ها، تفرقه‌افکنی‌ها، شبهه‌پراکنی‌ها و دروغ‌های متعدد دشمنان هوشیار باشند گفت: دشمنان با انتشار شایعات و دروغ‌های بزرگ، به دنبال ایجاد اختلاف و تضعیف وحدت ملی هستند، جوانان باید با آگاهی و بصیر همواره نقشه‌های دشمنان را خنثی و بی‌اثر کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد بیان کرد: مسئولان نقاط قوتی که در این جنگ ۱۲ روزه داشتیم را شناسایی و بیش از پیش تقویت کنند، همچنین نقاط ضعف را بررسی کرده و نسبت به مواردی که دشمن امکان سوءاستفاده داشته، اعم از مسائل پدافندی، ضعف‌های ساختاری، یا نفوذ عوامل دشمن دقت داشته باشند.

ناصری با بیان اینکه بسیاری از عناصر نفوذی دشمن شناسایی و دستگیر شدند گفت: مسئولان با هوشیاری، احتمال نفوذ و سوءاستفاده دشمن را جدی بگیرند و از غفلت پرهیز کنند.

کد خبر 881870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.