بقایی: آمریکا باید پایبندی واقعی به دیپلماسی را ثابت کند

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره احتمال ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا تصریح کرد که واشنگتن باید پیش از هر چیز، پایبندی واقعی خود به مسیر دیپلماتیک را اثبات کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اسماعیل بقایی در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای نیوز انگلیس اظهار کرد: آن‌ها (آمریکا) باید واقعاً نشان دهند که به دیپلماسی پایبند هستند. دیپلماسی نباید مورد سوءاستفاده قرار گیرد یا به ابزاری برای فریب یا جنگ روانی علیه دشمنان‌شان تبدیل شود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای ظرف هفته‌های آینده افزود: می‌دانم که تماس‌هایی به‌صورت غیرمستقیم، وجود دارد. وزیر (امور خارجه) ما با عمان، قطر و دیگر کشورها در حال گفت‌وگوست و همان‌طور که گفتم، دیپلماسی هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره وضعیت تأسیسات هسته‌ای ایران در پی اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا هم گفت: به‌نظرم اول از همه باید درک کنیم که چه اتفاقی افتاد. آنچه رخ داد، یک اقدام تجاوزکارانه آشکار از سوی اسرائیل و سپس ایالات متحده علیه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ما بود.

وی افزود: آنچه برای ما طی دوازده روز رخ داد، نوعی تهاجم بی‌دلیل علیه مردم ایران بود. در این حمله، بسیاری از ایرانی‌ها - نزدیک به هزار نفر - جان خود را در این اقدام وحشیانه جنگی که بر کشور ما تحمیل شد، از دست دادند.

بقایی بیان داشت: تأسیسات هسته‌ای ما به‌شدت آسیب دیدند. ولی نکته اینجاست که تأسیسات هسته‌ای ما تحت سخت‌گیرانه‌ترین بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داشته‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه درباره هرگونه اقدام ماجراجویانه رژیم صهیونیستی علیه کشور هشدار داد و گفت: به شما اطمینان می‌دهم که نیروهای مسلح ما برای هرگونه ماجراجویی آماده‌اند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به هرگونه اقدام تجاوزکارانه پاسخ خواهد داد، افزود: این را در دو هفته گذشته نشان دادیم. ما اراده‌مان را برای دفاع از ملت، از عزت‌مان، با تمام توان، اثبات کردیم.

کد خبر 881700

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.