محسن فرهادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا درباره اهمیت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری برای سوگواران حسینی در هیئات و مساجد اظهار کرد: دستورالعمل نظارت سازمان قبل از آغاز ایام محرم به دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ شد و تا پایان ماه صفر نظارتها ادامه خواهد داشت.
وی افزود: سازمان سلامت محیط و کار، هیئات، مساجد و رستورانهایی که سفارش نذورات دارند، همچنین محلهایی که طبخ وسیع غذا را در ایام عزاداری محرم انجام میدهند را مورد بررسی قرار میدهد، بنابراین نظارت سازمان غذا و دارو روی قسمتهای مختلف است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: محور بازرسی در این ایام سلامت آب و غذا است، زیرا به طور مستقیم با سلامت افراد در ارتباط است و از این منظر بررسی آن اهمیت ویژهای دارد.
فرهادی با اشاره به لزوم رعایت بهداشت مواد غذایی در راستای حفظ سلامت افراد ادامه داد: مهمترین نکته در این ایام این است که طبخ غذا را باید فردی حرفهای انجام دهد، در این راستا باید فردی که کارت بهداشت دریافت کرده و دوره و آموزشهای مرتبط با بهداشت مواد غذایی را نیز گذرانده است، برای طبخ غذا به کار گرفته شود.
وی اضافه کرد: مهم است فردی که طبخ غذا در ایران را بر عهده دارد، باید در سلامت کامل باشد و مبتلا به بیماریهای تنفسی و گوارشی نباشد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره اهمیت تهیه مواد اولیه سالم و مورد تأیید سازمان غذا و دارو جهت طبخ غذا در ایام محرم گفت: نکته دیگری که در ایام محرم و طبخ غذا در این روزها باید مورد توجه قرار گیرد، استفاده از آب و مواد اولیه سالم برای طبخ غذا است، همچنین مهم است که گوشت و مرغ را افراد از مراکزی که دارای تاییدیه هستند، خریداری کنند.




نظر شما