وضعیت جاده‌ های شمال کشور  پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ /  ترافیک سنگین در جاده‌های کندوان و هراز

آخرین وضعیت تردد در جاده‌های شمال کشور و وضعیت ترافیکی جاده‌های کندوان و هراز برای امروز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ اعلام شد که جزئیات بیشتر آن در ادامه آمده است. ‌

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با بیان اینکه هم‌اکنون تردد در تمام محورهای مواصلاتی استان برقرار است، اظهار کرد: وضعیت ترافیک در محورهای کندوان و هراز سنگین و پرحجم گزارش می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حجم ترافیک کندوان از مسیر جنوب به شمال محدوده‌های سیاه‌بیشه تا پل زنگوله سنگین است، افزود: از ساعت ۰۹:۰۰ امروز از مرزن‌آباد انسداد انجام شد.

رئیس پلیس راه مازندران از یک‌طرفه شدن این محور ساعت ۱۱:۰۰ صبح از مسیر جنوب به شمال خبر داد و گفت: این اعمال محدودیت از تونل کندوان و آزادراه در دستور کار قرار می‌گیرد.

عبادی با اشاره به تردد محور هراز، ترافیک در این جاده را نیمه‌سنگین دانست و افزود: حجم تردد در این محور محدوده سه راهی چلاو، وانا و گزک مشاهده می‌شود.

وی با بیان اینکه از نظر جوی شاهد مه‌گرفتگی راه‌های کوهستانی هستیم، خاطرنشان کرد: با توجه به تعطیلات تاسوعا و عاشورا و پیش‌بینی افزایش حجم ترافیک به رانندگان و مسافران توصیه می‌شود تا به رعایت نکات ایمنی و مقررات راهنمایی و رانندگی بپردازند.

کد خبر 881550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.