انسجام ملی نقشه‌های شوم دشمن را نقش بر آب کرد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور نتیجه یک برنامه‌ریزی بلندمدت بود که با انسجام ملی، شکست خورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی، شامگاه_سه‌شنبه، دهم تیر_ در نشست با احزاب و گروه‌های سیاسی با تسلیت ایام حزن‌انگیز سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با اشاره به حوادث اخیر کشور، اظهار کرد: با وجود اینکه در حال مذاکره بودیم، دشمن با حمله غافلگیرانه به دنبال تحقق اهداف شوم خود بود، اما انسجام ملی نقشه‌های آن‌ها را نقش بر آب کرد.

وی افزود: شهدای عزیز این نبرد سرمایه‌های ارزشمند کشورمان بودند که جان خود را در راه دفاع از میهن فدا کردند و راه آنها همواره ادامه دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: امیدواریم با بهره‌گیری از دیدگاه‌های سیاسیون گام‌های مؤثری در پیشبرد برنامه‌های توسعه استان، تحکیم وحدت و انسجام ملی برداریم.

وی با اشاره به تداوم تهدیدات دشمن، تصریح کرد: دشمن هر لحظه ممکن است شیطنت‌های خود را ادامه دهد، لذا باید هوشیار باشیم و با برنامه‌ریزی دقیق، بر مشکلات غلبه کنیم.

رحمانی با تقدیر از همدلی مردم و دستگاه‌های اجرایی، خاطرنشان کرد: بررسی روزانه بازار، تأمین کالاهای اساسی و آماده‌سازی نانوایی‌ها برای شرایط اضطراری، بخشی از اقدامات انجام‌شده بود و همکاری تشکل‌ها و اتاق بازرگانی با بخش دولتی بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به آرامش بازار و اطمینان مردم، افزود: این مهم‌ترین دستاورد ما در برابر حمله دشمن بود، انسجامی که شاید در شرایط عادی سال‌ها زمان می‌برد تا محقق شود در جنگ ۱۲ روزه اخیر ایجاد شد و تداوم این اتحاد و انسجام نیازمند همکاری گروه‌ها و تشکل‌های سیاسی است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم حفظ این اتحاد ملی، گفت: دشمن همچنان در کمین است و نباید فریب ظاهر آرام را خورد، تجربه جنگ اخیر نشان داد که دشمن سال‌ها برای این حمله برنامه‌ریزی کرده بود، اما با مقاومت مردم و نیروهای مسلح، تیرش به سنگ خورد.

وی تصریح کرد: تشکیل شورای مشترک، تدوین میثاق‌نامه و انعکاس راهکارهای ارائه‌شده به وزارت کشور می‌تواند گام‌های مؤثری در تحکیم وحدت باشد.

کد خبر 881063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.