به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید استان، سردار ابراهیم بیانی با اشاره به حمله متجاوزانه و ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان اظهار کرد: شمار شهدای استان فارس در حملات رژیم صهیونیستی به ۲۱ نفر رسید.
وی افزود: از این تعداد، ۹ شهید از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سه شهید از فراجا، دو شهید از ارتش جمهوری اسلامی، یک شهید از سازمان زندانها، یک شهید از شهرداری شیراز، یک بسیجی و چهار شهید از دانشمندان هستهای هستند که در جریان حملات و حوادث اخیر به شهادت رسیدند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به هویت شهدای علمی گفت: شهید عبدالحمید مینوچهر از اهالی نورآباد ممسنی، شهید امیرحسین فقهی از شیراز، شهید فریدون عباسی دوانی و شهید سعید برجی از کازرون از جمله دانشمندان هستهای بودند که در تهران به شهادت رسیدند. پیکر مطهر آنان به همراه بسیجی شهید مرتضی فتاحی از بوانات، در تهران تشییع و به خاک سپرده شد.
وی گفت: مراسم تشییع سایر شهدا در شهرستانهای محل تولدشان برگزار شد. سردار شهید فضلالله نوذری از کازرون، سردار محمدعلی مدد الهی از سپیدان، سردار منصور صفرپور از کهمره سرخی، سردار ابوالفضل نیکویی از اقلید، عمرانی بهرامی از فیروزآباد، سعید شعبانی و محمد مصطفیپور از مرودشت و شهید جلیل کشاورز از ارسنجان از جمله شهدای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند که با بدرقه مردم شهرستانهای خود به خاک سپرده شدند.
بیانی تصریح کرد: شهیدان مجید رنجبر، رضا رضایی و مصطفی روشن به ترتیب از شهرستانهای ممسنی، پاسارگاد و جهرم از نیروهای فراجا بودند که حین انجام مأموریت به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
وی با تأکید بر نقش مهم ارتش جمهوری اسلامی در دفاع از کشور گفت: امیر شهید حسین روان از داراب و شهید مرتضی بهرامی از استهبان، دو تن از پرسنل ارتش بودند که در مسیر دفاع از مردم به شهادت رسیدند. همچنین شهید آزاد زارعپور از شیراز (شاغل در شهرداری شیراز) و شهید حسن صالحی از اقلید (شاغل در سازمان زندانها) از دیگر شهدای حمله ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی بودند.
بیانی در پایان از حضور پرشور و حماسی خانوادههای معظم شهدا و مردم ولایتمدار استان فارس در مراسم تشییع و خاکسپاری این شهدا قدردانی کرد و افزود: راه شهیدان همچنان ادامه دارد و پرچم حق و حقیقت در برابر ظلم و تجاوز، همواره برافراشته خواهد بود.
نظر شما