مجهزترین زمین اسکیت شمال شهر اصفهان با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه‌اندازی شد

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: زمین اسکیت بوستان گل محمدی با مساحت ۱۳۴۴ مترمربع در غرب بوستان گل محمدی برای نخستین‌بار در منطقه ۸ اصفهان با مشارکت بخش خصوصی توانمند و متخصص احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت.

مسعود حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه پروژه مشارکتی آموزشی، ورزشی زمین اسکیت پارک گل محمدی از به‌روزترین و مجهزترین زمین‌های اسکیت شمال شهر اصفهان است، اظهار کرد: ورزش اسکیت ورزشی پر تحرک و پر نشاط است که از محبوبیت بالایی در بین افراد مختلف جامعه با سنین متفاوت برخوردار است و از دلایل محبوبیت این ورزش، داشتن هیجان زیاد، تنوع سبک و رشته‌های آن است.

وی افزود: زمین اسکیت بوستان گل محمدی با مساحت ۱۳۴۴ مترمربع در غرب بوستان گل محمدی برای نخستین‌بار در منطقه ۸ اصفهان با مشارکت بخش خصوصی توانمند و متخصص احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تاکید کرد: مدیریت شهری اصفهان همواره تلاش کرده است با تنوع بخشی به سبد فرصت‌های سرمایه گذاری بتواند از توان و تخصص همه سطوح فعالان اقتصادی در همه زمینه‌های فعالیت‌های شهری در راستای توسعه متوازن و پایدار استفاده کند.

حیدری گفت: یکی از پروژه‌های مشارکتی که با دیدگاه توسعه و بهبود فضای تفریحی، ورزش و آموزش در شهر اصفهان پیش بینی و با مشارکت بخش خصوصی راه اندازی شد، زمین تخصصی ورزش اسکیت واقع در پارک گل محمدی است.

وی ادامه داد: محیط ورزشی مطلوب با استانداردهای لازمه این ورزش که می‌تواند در جذب و کشف استعدادهای ورزشی در این زمینه نقش مؤثری ایفا کند و رشد و پویایی بیشتر شهر را در این منطقه از اصفهان فراهم کند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان جذب سرمایه‌های خرد باهدف جلب سرمایه گذار برای اجرای پروژه‌های کوچک مقیاس به موازات اجرای دیگر پروژه‌های مشارکتی کلان در راستای توزیع متوازن خدمات در سطح شهر اصفهان را از برنامه‌های راهبردی مدیریت شهر برشمرد و خاطرنشان کرد: از برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدت مدیریت ششم شهر استفاده از توان و تخصص سطوح بیشتری از سرمایه گذاران و علاقه‌مندان به مشارکت در پروژه‌های عمران شهری در ایجاد رونق اقتصاد محلی، کارآفرینی، اشتغال‌زایی و فراهم کردن زمینه‌های پویایی و نشاط اجتماعی برای ارتقای بهداشت جسم و روان شهروندان است.

حیدری با اشاره به تعداد بالای نفرات اصفهانی در تیم ملی اسکیت کشور در مسابقات بین‌المللی تصریح کرد: در سال‌های اخیر با توجه به پیشرفت‌های بسیار زیاد در بحث توسعه و گسترش گرایش‌های افراد مختلف به رشته اسکیت، این ورزش جزو موفق‌ترین رشته‌های ورزشی است که در بین مردم اصفهان از محبوبیت خاصی برخوردار است.

مجهزترین زمین اسکیت شمال شهر اصفهان با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه‌اندازی شد

کد خبر 879901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 3
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    0 0
    خوب بود روی نقشه اصفهان این بوستان گل محمدی را به مردم نشان میدادید
  • مصطفی IR ۰۷:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
    0 1
    مگه بخش خصوصی یه کاری بکنه شما شهردار پوزش رابدی بگی من انجام دادم به شما بود که هیچ.فعلا دستشویی های باغ فدک رارابنداز اینا را بخش خصوصی انجام میده.
  • سید IR ۱۲:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
    0 0
    اینکه از قبل هم بود چی را افتتاح کردید؟
  • IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۲
    0 0
    یعنی مشکل شهر زمین اسکیت بود واقعا که