حسن محمدحسینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت احداث فاز دوم خیابان استاد شهریار اظهار کرد: محله شمسآباد از محلاتی با تراکم ساخت و ساز بالایی بوده و تردد در این محلات با مشکل روبهرو است،
وی افزود: احداث خیابانها در دل محلات علاوه بر تغییر در سبک ساختوساز، موجب تسهیل در تردد شهروندان نیز میشود.
مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در سالهای گذشته فاز نخست خیابان استاد شهریار حدفاصل بزرگراه شهید ردانی پور تا معبر شیخ فائض احداث شده و فاز دوم آن حدفاصل شیخ فائض تا خیابان شهید باهنر در دستور تملک و آزادسازی این منطقه بوده است.
محمدحسینی با اشاره به پیشرفت ۵۴ درصد تملک طرح فاز دوم خیابان استاد شهریار جنوبی تصریح کرد: با توجه به اینکه حدود ۲۵۰ متر این خیابان حدفاصل شیخ فائض تا کوی شهید عرب قبلاً تملک شده بود عملیات اجرایی آن در دست اقدام قرار گرفته که با پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات لایه نخست آسفالت این خیابان انجام شده است.




نظر شما