به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجتالاسلام سیدمهدی موسوی، امروز _ جمعه، ششم تیر_ در خطبههای نماز جمعه مبارکه، اظهار کرد: دشمن در زمانی که ایران در حال مذاکره بود ناجوانمردانه به کشور ما حمله کرد تا برنامه چندین ساله خود را عملی کند.
وی ادامه داد: جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اسرائیل و آمریکا علیه ملت بزرگ ایران را دفاعی مقدس دانست و گفت: این جنگ نمایش عزت و اقتدار ایران اسلامی بود.
امام جمعه مبارکه افزود: هدف از تجاوز و حمله دشمن صهیونیستی، فشار به ایران برای دادن امتیاز در میز مذاکره با آمریکا بود.
حجتالاسلام موسوی ادامه داد: هدف اصلی دشمن صهیونیستی از حمله به ایران ساقط کردن نظام اسلامی بود که این نقشه با درایت رهبر معظم انقلاب و بصیرت ملت ایران به سرعت نقش بر آب شد.
امام جمعه مبارکه با بیان اینکه ورود آمریکا به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برای نجات رژیم صهیونیستی بود افزود: ضربات محکم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به رژیم صهیونیستی و پایگاه مهم آمریکا در قطر موجب درخواست آنها برای آتش بس و پایان جنگ شد.
وی با اشاره به اینکه ایران، لبنان نیست گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در صورت نقض آتش بس، با قدرت بیشتر و ضربات کوبندهتر پاسخ رژیم صهیونیستی را خواهند داد.
حجتالاسلام موسوی گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی دست به ماشه و در هوشیاری و آمادگی کامل هر گونه غلطی از رژیم صهیونیستی را با قدرت پاسخ خواهند داد.
وی با گرامیداشت هفته قوه قضائیه اظهار کرد: قوه قضائیه باید جاسوسان و خائنان به وطن را به اشد مجازات برساند.


نظر شما