به گزارش خبرگزاری ایمنا، مردم شهید پرور و انقلابی اصفهان امروز _جمعه ششم تیر_ پس از اقامه نماز دشمن شکن جمعه شهر اصفهان مسیر مصلی تا گلستان شهدای اصفهان را پیمودند و پیکر مطهر شهید پاسدار حامد صفاریان را تشییع کردند.
سردار رشید و پرافتخار اسلام، پاسدار محمدرحیم (حامد) صفاریان از فرماندهان هوافضای سپاه بود که بر اثر بمباران رژیم منحوس و متجاوز صهیونیستی که در هفته گذشته صورت گرفت، به جمع همرزمان شهیدش پیوست و آسمانی شد.
در این مراسم خانواده این شهید والامقام نیز حضور داشتند و پدر شهید که تازه از سفر حج بازگشته و با لباس رزم به مصاف آمده بود، پرصلابت و استوار در جلوی تابوت حرکت میکرد.
خواهر شهید گفته بود که اگر برادران را از دست دادیم فدای رهبرمان سیدعلی خامنهای «سر خم می سلامت، شکند اگر سبویی».

مردم در حالی پیکر این شهید گلگون کفن را بدرقه میکردند که گویی فرزند خود را از دست دادهاند و میگفتند «شهید پرپر ماست، هدیه به رهبر ماست».
در این میان آغاز دهه محرمالحرام و عزای سیدالشهدا نیز بر شور مراسم افزود بود و حاضران با فریادهای «لبیک یا حسین» و «لبیک یا زینب» تاکید کردند که آخرین قطره خود خون از آرمانهای شهدا و امام شهدا دفاع خواهند کرد.
مردم تاکید کردند که گوش به فرمان ولایت تا نابودی کامل رژیم جلاد صهیونیستی و اقامه نماز جمعه در مسجدالاقصی از پای نخواهند نشست و در آینده پاسخهای کوبندهتری به رژیم جعلی و نامشروع صهیونی خواهند داد.




نظر شما