آخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی مازندران/کندوان یک‌طرفه شد

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی استان گفت: با توجه به ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی مازندران، کندوان از ساعت ۱۲ ظهر امروز یک‌طرفه شد.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به اینکه تردد در جاده‌های شمال برقرار است، اظهار کرد: طبق گزارش‌های همکاران ترافیک در محورهای کندوان، هراز و سوادکوه سنگین است.

وی افزود: این حجم ترافیک سنگین از شمال به جنوب با توجه به بازگشت مسافران برمی‌گردد.

رئیس پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت‌های قطعی ترافیکی در هراز و کندوان خبر داد و گفت: محور کندوان به‌دلیل افزایش حجم تردد از ساعت ۱۲ ظهر امروز یک‌طرفه شده است.

عبادی بیان کرد: محور هراز نیز در پی حجم تردد در محدوده‌های آب اسک، لاسم، پلیس راه گزنک، سپاسد و چلاو به‌طور مقطعی یک‌طرفه اعمال می‌شود.

وی وضعیت جوی محورهای مواصلاتی را آفتابی و سطح جاده‌ها را خشک مطرح و خاطرنشان کرد: تردد کامیون کماکان در کندوان و هراز ممنوع است و اعمال محدودیت ترافیکی نیز در کندوان تا تخلیه بار ترافیکی ادامه دارد.

کد خبر 879726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.