شکست همه‌جانبه رژیم صهیونیستی آغاز بیچارگی این رژیم است

امام جمعه اهواز با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفت: نبرد اخیر تنها جنگ میان ایران و اسرائیل نبود، بلکه تمام قدرت‌های غرب، آمریکا و حکام خودفروخته منطقه در آن شکست خوردند و این شکست، آغاز بیچارگی رژیم صهیونیستی و نشانه قدرت الهی ملت ایران است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، حجت‌الاسلام سید محمدنبی موسوی‌فرد، امروز _جمعه ششم تیر_ در خطبه‌های نماز جمعه اهواز با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اظهار کرد: ماه محرم ماه حادثه خونبار عاشورا دشوارترین امتحان الهی است؛ آزمونی که خدای متعال از انسان می‌گیرد تا ببیند آیا او تا عصر عاشورا همراهی کامل با سیدالشهدا (ع) خواهد داشت یا نه.

وی افزود: یاران امامان ویژگی‌های بزرگی داشتند و در قرآن کریم پنج خصوصیت برای یاران واقعی ذکر شده است؛ نخست شدت عمل در برابر کفار و دشمنان خدا و در عین حال مهربانی و رحمت نسبت به مؤمنان. امام جمعه اهواز ادامه داد: دومین ویژگی آنان مهربانی در بین مؤمنان است، سوم اهل عبادت و بندگی بودن و اینکه شیران روز و زاهدان شب باشند، چهارمین ویژگی برخورداری از رضوان الهی و پنجم عبودیت محض و تلاش در جهت جلب رضایت خدای متعال است.

امام جمعه اهواز تصریح کرد: این خصوصیات امروز نیز باید در یاران و همراهان ولی‌فقیه و رهبر معظم انقلاب دیده شود و همه باید شب‌های خود را به بیداری، نماز شب و سجده اختصاص دهند تا نشانه بندگی در عمل آشکار باشد.

حجت الاسلام موسوی فرد ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، اضافه کرد: همزمانی این ایام با هفته قوه قضائیه یادآور رشادت‌ها و مظلومیت این عزیزان است و باید در مجالس و محافل به این موضوع پرداخته شود.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب سه ویژگی اساسی را برای مجالس عزاداری برشمرده‌اند که باید به عنوان یک وظیفه مهم مدنظر همه سخنرانان و مداحان باشد. نخست، تلاش در جهت تقویت عشق و محبت مردم به اهل‌بیت (ع) زیرا محبت ضعیف و نیازمند تقویت است؛ دوم، آشنایی کامل مردم به‌ویژه نسل جوان با اهداف و فلسفه قیام عاشورا به‌گونه‌ای که این اهداف متناسب با مسائل روز تبیین شود؛ سوم، افزایش معرفت دینی و ارتقای ایمان مردم در همه اقشار جامعه.

امام جمعه اهواز با اشاره به حوادث اخیر منطقه و جنگ نابرابر علیه ایران اسلامی تأکید کرد: این نبرد را نباید صرفاً جنگ ایران و اسرائیل دانست، بلکه در حقیقت تمام قدرت‌های غرب، دو قدرت هسته‌ای آمریکا و اسرائیل و حکام خودفروخته منطقه در این جنگ دست داشتند و ایران اسلامی در برابر همه آنان ایستاد.

وی افزود: آنان چهار هدف اساسی را دنبال می‌کردند؛ نخست، براندازی نظام اسلامی؛ دوم، نابودی کامل توان هسته‌ای ایران؛ سوم، تخریب قدرت موشکی جمهوری اسلامی و چهارم، کشاندن مردم به میدان اعتراض و ایجاد اختلاف داخلی، اما به لطف الهی و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب در همه این اهداف شکست خوردند.

حجت الاسلام موسوی‌فرد عنوان کرد: رژیم صهیونیستی به وضوح در سه جبهه دچار ناتوانی مطلق شد؛ اول ناتوانی نظامی در برابر غزه و مقاومت فلسطین، دوم ناتوانی در نابودسازی توان حزب‌الله لبنان و سوم شکست کامل در متوقف کردن اقدامات انصارالله یمن.

وی اضافه کرد: تمام سیستم‌های پدافندی چندلایه رژیم اشغالگر قدس در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای نقطه‌زن ایرانی و یمنی از کار افتاد و این رژیم دیگر قادر به دفاع از امنیت داخلی خود نیست.

وی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی امروز بیچارگی خود را با فرار ساکنان سرزمین‌های اشغالی به قبرس و یونان و همچنین عصبانیت و اعتراض شدید داخلی علیه نتانیاهو آشکار کرده است.

وی گفت: وقتی نشریات معروف اسرائیلی اعلام می‌کنند قادر به مقابله با حملات ایران نیستند، این یعنی رژیم جعلی در سراشیبی سقوط قرار گرفته و ناتوانی خود را پذیرفته است.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان ادامه داد: همه بدانند ایران اسلامی شب با چند قدرت هسته‌ای و روز با اسرائیل می‌جنگد، اما خداوند حامی این ملت است و ما در این نبرد عظیم، دست قدرت‌های استکبار را بالا بردیم. کدام کشور را سراغ دارید که پس از شهادت فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای‌اش بتواند در کمتر از چند ساعت پاسخ کوبنده بدهد و دشمن را بیچاره کند.

حجت الاسلام موسوی فرد با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند رژیم صهیونیستی خطای بزرگی مرتکب شد و عواقب آن بیچارگی این رژیم خواهد بود، خاطرنشان کرد: این جمله روح انسجام و شجاعت ملی ملت ایران را تقویت کرد و نشان داد این رژیم اشغالگر در مسیر نابودی است و هیچ قدرتی نمی‌تواند مانع سقوط آن شود.

وی تأکید کرد: امروز مردم باید بدانند دشواری‌های دوران غیبت به مراتب آسان‌تر از دشواری‌های دوران ظهور است و این ایستادگی تمرین وفاداری به ولایت در عصر ظهور است.

حجت الاسلام موسوی‌فرد افزود: اگر در دوران امیرالمؤمنین (ع) حکمیت را بر امام تحمیل کردند، این درس بزرگی است تا امروز ما در امتحان اطاعت از ولایت مردود نشویم.

کد خبر 879724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.