شرم‌آور و نفرت‌انگیز است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به پیام تبریک دبیرکل ناتو به رئیس جمهور آمریکا پس از تجاوز به ایران، نوشت: این شرم‌آور، نفرت‌انگیز و غیرمسئولانه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اسماعیل بقایی، در حساب ایکس خود نوشت: این شرم‌آور، نفرت‌انگیز و غیرمسئولانه است که دبیرکل ⁧ناتو⁩ یک عمل تجاوزکارانه «واقعاً خارق‌العاده» علیه یک کشور مستقل را تبریک بگوید.

وی افزود: ‏کسی که از ظلم و بی‌عدالتی حمایت می‌کند، فاقد شرافت است. ‏کسی که از یک جنایت حمایت می‌کند، همدست و شریک جرم محسوب می‌شود.

به گزارش ایمنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تصاویری از پیامک‌های شخصی مارک روته را منتشر کرد که در آن دبیرکل ناتو از تصمیم رئیس جمهور ایالات متحده به منظور اجرای حملات تجاوزگرانه به تأسیسات هسته‌ای ایران تحسین کرده است.

کد خبر 879290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.