امضای بیش از ۱۵ تفاهم‌نامه مدرسه خیرساز در ۱۲ روز جنگ

عضو هیئت مدیره جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور گفت: درپی ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم جعلی صهیونیستی بر کشور، بیش از ۱۵ تفاهم‌نامه مدرسه‌سازی توسط خیران امضا شده است که این امر همدلی و همراهی مردم ایران در تمام شرایط را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، مجتبی ملااحمدی در نشست ستاد عملیاتی اجرایی نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با حضور اعضای ستاد مرکزی و برخط مدیران کل استان‌ها، ضمن تهنیت و تسلیت شهادت جمعی از هموطنان، سرداران و دانشمندان کشور اظهار کرد: جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور آماده همکاری با دولت و ملت به منظور بازسازی اماکن تخریب شده در حملات اخیر است.

وی با اشاره به امضای بیش از ۱۵ تفاهم‌نامه مدرسه خیرساز درپی ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم جعلی صهیونیستی بر کشور، افزود: ما تمام قد در خدمت مدرسه‌سازی هستیم تا روزهای بسیار خوبی را برای فرزندان ایران رقم بزنیم، تردیدی نیست در کنار هم دوباره کشور را می‌سازیم.

عضو هیأت مدیره جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور با بیان اینکه اکنون باید مأموریت‌های چند جانبه‌ای را دنبال کنیم، تصریح کرد: همچون گذشته در بازسازی تمام زیرساخت‌های آسیب دیده در کنار دولت و مردم هستیم و از سازمان نوسازی مدارس هم به عنوان قوی‌ترین قدرت مهندسی کشور انتظار داریم در امر بازسازی و نوسازی همگام با تمام آحاد جامعه حرکت کند.

وی با بیان اینکه ملت ایران همچون ۴۵ سال گذشته از این امتحان بزرگ سربلند و موفق بیرون آمدند و اکنون نوبت ماست تا در مجاور آنها و با کمک به دولت، کشور عزیزمان را بهتر از گذشته بسازیم، گفت: جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور با اراده و آمادگی کامل اعلام کردند تا جان و مال خویش را برای آسایش مردم کشور هدیه می‌دهیم.

ملااحمدی خاطرنشان کرد: بی‌گمان برای فرزندان از رشادت‌ها، ایثار و شهادت هم‌وطنان کشور در ۸ سال جنگ تحمیلی عراق علیه ایران تعریف کرده‌ایم، اما امروز با حملات رژیم جعلی صهیونیست این مفاهیم در سراسر کشور جاری شده است، معتقدیم که این دلاوری‌ها، دوستی‌ها، ایثارگری‌ها باید به خوبی روایت و به نسل‌های بعدی منتقل شود تا فرصت‌های این جنگ را به خوبی تبیین کنیم.

کد خبر 879155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.