رسانه‌ها خط مقدم حفظ آرامش و وحدت اجتماعی‌ هستند

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه رسانه‌ها خط مقدم حفظ آرامش و وحدت اجتماعی هستند گفت:ضروری است که رسانه‌ها بدون وابستگی سیاسی صدای ملت و تصویرگر وحدت اجتماعی باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، احمد کرمی امروز _یکشنبه یکم تیر_ در نشست خبری با تأکید بر نقش کلیدی رسانه‌ها در حفظ آرامش عمومی، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اساسی رسانه‌های ما، تولید محتوای امیدآفرین و دفاع از ملت در برابر زیاده‌خواهی بیگانگان است.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی هیچ‌گاه آغازگر جنگی نبوده و نخواهد بود، افزود: جمهوری اسلامی ایران در مقابل هرگونه تجاوز، پاسخی پشیمان‌کننده خواهد داد.

استاندار ایلام با تمجید از حضور گسترده و وحدت‌آفرین مردم در نماز جمعه و راهپیمایی‌ها تصریح کرد: مردم ایران، با تمام سلایق و دیدگاه‌های سیاسی، در یک موضوع وحدت نظر دارند و آن ضرورت پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز است.

کرمی خاطرنشان کرد: مردم ایران بالاترین ظرفیت دفاعی کشورند و دشمن‌شناسی بی‌نظیری یافته‌اند. دشمن با جنگ روانی به‌دنبال کاهش تاب‌آوری جامعه است، اما انسجام اجتماعی برگرفته از فرهنگ عاشورا راه مقابله با این نبرد نرم است.

وی محرم و صفر را اوج نمایش وحدت اجتماعی و دشمن‌شناسی دانست و تأکید کرد: در این برهه رسانه‌ها باید بازنمایی حماسه‌های مردمی و تقویت روحیه ایستادگی را در دستور کار داشته باشند.

استاندار ایلام رسانه‌ها را خط مقدم عرصه مقاومت نرم دانست و تصریح کرد: ضروری است رسانه‌ها، بدون وابستگی‌های سیاسی، صدای ملت و تصویرگر وحدت اجتماعی باشند.

کرمی در ادامه از آمادگی کامل نهادهای اجرایی برای تأمین نیازهای اساسی مردم خبر داد و از ذخایر کافی کالاهای اساسی و تدارک دیدگاه‌های لازم در حوزه سوخت، آرد، برنج و مرغ اطمینان داد.

وی بر صلح‌آمیز بودن برنامه‌های هسته‌ای ایران تأکید کرد و از جامعه جهانی خواست تا در برابر تجاوزات به زیرساخت‌های علمی و ملی ایران موضع شفاف اتخاذ کنند.

کد خبر 878309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.