دستگیری ۵۳ نفر از عاملان مرتبط با تجاوز رژیم صهیونی در فارس

جانشین فرمانده انتظامی استان فارس از شناسایی و دستگیری ۵۳ نفر از عاملان مرتبط با تجاوز رژیم غاصب صهیونی در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی پلیس استان، سردار یوسف ملک‌زاده اظهار کرد: در پی تجاوز وحشیانه رژیم غاصب صهیونی به کشور، موضوع شناسایی و دستگیری عاملان مرتبط با این تجاوز، تشویش اذهان عمومی و عناصر فریب خورده داخلی به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا و از ابتدای تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران عزیز تا کنون، ۵۳ نفر به جرم تشویش اذهان عمومی، حمل و نگهداری پهباد و قطعات ریز پرنده‌ها، تصویربرداری از مناطق حساس و ارسال آن‌ها برای رسانه‌های معاند، شناسایی و دستگیر شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان فارس گفت: در این راستا ۱۶ دستگاه ریز پرنده که دارای مصارف مختلفی بودند، کشف شده است.

سردار ملک‌زاده تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 878086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.