ما جنگ طلب نیستیم، اما جنگیدن را بلدیم

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی نیز همچون صدام محکوم به نابودی است و به تاریخ سپرده خواهد شد، گفت: در آیین اسلام، هرگز شروع جنگ نداریم، اما مسلمان اگر جنگی به او تحمیل شود، مردانه می‌ایستد و دفاع می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط‌عمومی ارتش، حجت الاسلام عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در جمع خانواده‌های کارکنان شهرک شهید خوشرو گروه مخابرات آجا ضمن آرزوی پیروزی نهایی برای رزمندگان اسلام در این جنگ تحمیلی، با اشاره به اقتدار و توانمندی نیروهای مسلح در برابر تجاوز رژیم صهیونی اظهار کرد: ملت ایران ثابت کرده‌اند که در دفاع از کشور خود با احدی تعارف ندارند و بدون لحظه‌ای درنگ از نظام اسلامی و آرمان‌های آن دفاع می‌کنند.

وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) گفت: معظم‌له چند مدال به مردم ایران دادند و این نشان‌دهنده این است که مردم ایران مرد میدان‌های خطر و سختی هستند، ایشان فرمودند: مردم ایران متین، وقت‌شناس، هوشمند، مقاوم، زمان‌شناس و ولایت‌مدار هستند و همه این خصایص خود یک مدال افتخار است.

نماینده ولی فقیه در ارتش افزود: دشمن صهیونی همان اشتباه صدام را مرتکب شد و رژیم صهیونیستی نیز همچون وی محکوم به نابودی است و به تاریخ سپرده خواهد شد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تاکید بر اینکه ما جنگ طلب نیستیم، اما جنگیدن را بلد هستیم، ادامه داد: در آئین اسلام، هرگز شروع جنگ نداریم، اما مسلمان اگر جنگی به او تحمیل شود، مردانه می‌ایستد و دفاع می‌کند.

حجت الاسلام محمدحسنی با اشاره به شجاعت خانم سحر امامی، مجری صداوسیما بیان کرد: این خانم که نمونه و نماد شیرزنان ایران اسلامی است، با شجاعت خود ثابت کرد که بانوان کشورمان نیز همچون مردان این سرزمین قوی‌دل و در دفاع از آرمان‌های خود استوار هستند.

وی با استناد به آیه «وَلَا تَهِنُواْ وَلَا تَحۡزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلۡأَعۡلَوۡنَ» گفت: این آیه بعد از جنگ احد نازل شده که پیامبر (ص) بهترین‌ها همچون حضرت حمزه (ع) و بسیاری از یاران برجسته خود را از دست داده بود؛ پس دلتان خالی نشود و اصلاً نگران نشوید.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان اظهار داشت: ملت ایران در تبدیل کردن تهدیدها به فرصت نظیر ندارد و در این یک هفته خیلی زودتر از دفاع مقدس خود را بازیابی کرد. ضریب حماسه‌هایی که در همین یک هفته آفریده شده خیلی بالاتر از زمان دفاع مقدس است.

کد خبر 878003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.