۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
تولید ۲۱۰۰ تن زردآلو در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: با توجه به وضعیت باغات زردآلو، سال جاری حدود ۲۱۰۰ تن زردآلو در استان برداشت خواهد شد.

فرامرز حریری‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با اشاره به آغاز برداشت زردآلو از باغات استان قزوین اظهار کرد: برداشت زردآلو و قیسی از ۴۲۵ هکتار از باغات استان قزوین آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۱۰۰ تن محصول از این باغات برداشت شود.

وی با بیان اینکه در استان قزوین ۴۲۵ هکتار باغ بارور و ۱۴ هکتار باغ غیربارور زردآلو داریم، افزود: زردآلو و قیسی تولیدی استان علاوه بر تازه‌خوری در صنایع فراوری همچون تهیه مربا مصرف دارد و همچنین به صورت میوه خشک به بازار عرضه می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: اجرای عملیات هرس، باردهی، مدیریت کف باغ شامل مبارزه با علف‌های هرز، شخم، تغذیه درختان و کنترل آفت و بیماری در زمان مناسب، نقش مهمی در بهبود کیفیت و کمیت محصول دارد.

حریری‌مقدم با اشاره به خواص دارویی زردآلو گفت: زردآلو با توجه به خاص ملین بودن می‌تواند خواص دارویی در درمان بیماری‌های گوارشی داشته باشد و با توجه به گرمای هوا در این فصل نقش مهمی در کنترل عطش و گرمازدگی دارد.

کد خبر 877737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.