وظیفه ما در شرایط اخیر کشور چیست؟

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و استاد تمام رشته حقوق و جزا در مورد وضعیت اخیر کشور گفت: در این شرایط باید شکرگزار نعمت ولایت در کشور باشیم؛ پیام مقتدرانه و آرامش‌بخش حضرت آیت الله خامنه‌ای، انتصاب سریع فرماندهان نظامی، آماده‌سازی پدافند و آغاز آفند نتایج رهبری هوشمندانه ایشان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی غلامی در گفت‌وگویی در خصوص شرایط اخیر اظهار کرد: باید برای نعمت ولایت در این روزها خداوند را شکر کنیم؛ سه بروز و نماد از ولایت دیدیم که می‌شود ساعت‌ها درباره آن صحبت کرد؛ یکی پیام مقتدرانه و آرامش‌بخش حضرت آیت الله خامنه‌ای در بعد از ظهر جمعه، زمانی که همگی مبهوت شده بودیم و ایشان گفتند نگران نباشید.

وی افزود: دومین بروز، انتصاب سریع فرماندهان نظامی بود برای اینکه در انجام وظایف نظامی کشور وقفه‌ای اتفاق نیفتد؛ سومین مورد نیز آماده‌سازی پدافند و آغاز آفند بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) ادامه داد: ضرورت وحدت و انسجام در این روزها از هر زمان دیگری بیش‌تر است؛ اکنون زمان بیان اختلافات و دست گذاشتن روی نقاط اختلاف نظر نیست، هم‌چنین در این شرایط امیدآفرینی و حفظ امید بسیار مهم است؛ به‌دلیل سانسور خبری از طرف رژیم صهیونیستی ممکن است برخی متوجه قدرت نظامی ایران نشده باشند، اما ما توانستیم ضربه‌ای شدید و سخت به صهیونیست‌ها وارد کنیم، این موفقیت‌ها را بیان کنیم.

غلامی تصریح کرد: در این شرایط شایعه‌سازی نکنیم؛ پیگیر اخبار از منابع رسمی باشیم و از ارائه تحلیل‌های بی‌اساس دوری کنیم.

وی ادامه داد: ما باید در خصوص شهادت سرداران، دانشمندان و مردم آسیب‌شناسی و ارزیابی انجام دهیم؛ این آسیب‌شناسی به ما در آینده کمک می‌کند.

کد خبر 877613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.