رفع مشکل کم‌آبی ۱۲۸ روستای استان ایلام با اجرای طرح جهاد آب‌رسانی

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه یکی از اولویت‌های اساسی جامعه، تامین خدمات زیربنایی است، گفت: با اجرای طرح جهاد آب‌رسانی مشکل کم آبی ۱۲۸ روستای استان رفع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، احمد کرمی امروز _پنجشنبه بیست و نهم خرداد_ در نشست جهاد آب‌رسانی به روستاهای استان بر ضرورت تشکیل کمیته‌ای عملیاتی و میدانی برای رفع نواقص طرح، رفع مشکلات احتمالی معارضان و راهکارهای عملیاتی و فنی دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.

وی یکی از اولویت‌های اساسی جامعه را تأمین خدمات زیربنایی از جمله آب، برق و گاز پایدار توسط دستگاه‌های مرتبط دانست و افزود: یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم، رضایت مردم و ارائه خدمات مطلوب به جامعه است، ضرورت دارد با انسجام در تصمیم و ارائه راهکارهای عملیاتی مؤثر زمینه این رضایتمندی را فراهم آوریم.

استاندار ایلام با اشاره به هم پیوستگی زیرساخت‌های خدمات‌رسانی و وحدت و همدلی دستگاه‌های فنی و اجرایی، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها با استفاده از ظرفیت‌های فنی و خلاقیت مدیران مسائل و مشکلات مردم را احصا، پیگیری و با همکاری و وحدت‌نظر نسبت به رفع مشکلات احتمالی و حل مسائل مرتبط اقدام نمایند.

کرمی خاطرنشان کرد: طرح جهاد آب‌رسانی به روستاهای استان شامل ۱۲۸ روستا، ۱۸ مجتمع آبرسانی، ۷۰۰ کیلومتر طول شبکه انتقال و ۱۲۲۰۰ متر مکعب حجم مخازن است که جمعیتی بالغ بر ۸۰ هزار نفر را پوشش می‌دهد.

کد خبر 877206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.