رشد چشمگیر تولید و صادرات ماهیان خاویاری

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران، از توسعه گسترده پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان شیلات ایران، ناصر کرمی‌راد با اشاره به ظرفیت‌های اقلیمی مناسب برای گسترش این صنعت، اعلام کرد که در فاز دوم توسعه، هدف‌گذاری برای تولید بیش از ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری انجام شده است.

وی افزود: سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار سودآور است و داشبوردهای سرمایه‌گذاری برای توسعه این صنعت در استان‌های مختلف آماده شده‌اند.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۶۰۵۰ تن رسیده که نسبت به سال قبل رشدی حدود ۲۶ درصدی داشته است، همچنین تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد ۱۷ درصدی است.

کرمی‌راد گفت: در حوزه صادرات نیز، بیش از ۷.۵ تن خاویار به‌طور مستقیم از مسیر گمرک صادر شده و تخمین زده می‌شود که بخش قابل توجهی از خاویار ایران نیز به‌صورت مسافری و چمدانی به خارج از کشور منتقل شده باشد.

وی تأکید کرد: خاویار ایران همچنان در بازار جهانی بی‌رقیب است و مشتریان خاص خود را دارد.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان عنوان کرد: با ادامه این روند، ظرفیت تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور در حال افزایش بوده و فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم شده است.

کد خبر 876270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.