امت حزب‌الله پیروز میدان خواهند بود

نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: سرنوشت این جنگ ‌به‌یقین بر اساس وعده الهی به مومنان رقم خواهد خورد و مظلومان، ستم‌دیدگان، مومنان و امت حزب‌الله پیروز میدان خواهند بود و شاهد اضمحلال و نابودی استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی خواهیم بود.

رمضان رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با محکوم کردن حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به نقاطی از ایران اسلامی و به شهادت رساندن تنی چند از فرماندهان و دانشمندان و زنان و کودکان بی‌گناه اظهار کرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی حمایت همه‌جانبه خود را از نیروهای دفاعی و امنیتی اعلام می‌کنند و خواهان پاسخی کوبنده‌تر به این تجاوزگری‌های رژیم غاصب صهیونیستی هستند.

وی افزود: به‌یقین پاسخ کوبنده ایران که با عملیات «وعده صادق ۳» آغاز شده است، باید تادیب کننده باشد و این رژیم را پاسخگو کند و به حول و قوه الهی این لکه ننگین و زشت از روی کره خاکی برای همیشه محو و نابود شود.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر اساس آیه «و مکرو ومکرالله والله خیرالماکرین» به‌یقین خداوند مکر قوم صهیون را به خودشان باز خواهد گردانید و به‌زودی شاهد نابودی رژیم کودک‌کش صهیونیست خواهیم بود.

رحیمی با اشاره به سکوت قدرت‌های استکباری در برابر جنایت هولناک اسرائیل گفت: دولت مستکبر آمریکا همواره حامی رژیم اشغالگر قدس در هر جنایتی در فلسطین، لبنان، سوریه و یمن بوده و اکنون نیز از این حرکات مذبوحانه در ایران حمایت کرده است. از این رو ایالات متحده آمریکا باید به‌دلیل این حملات ددمنشانه در خاک جمهوری اسلامی ایران پاسخگو باشد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملیات موفقیت‌آمیز «وعده صادق ۳» تاکنون خاطرنشان کرد: سرنوشت این جنگ به‌یقین بر اساس وعده الهی به مؤمنان رقم خواهد خورد و مظلومان، ستم‌دیدگان، مؤمنان و امت حزب‌الله پیروز میدان خواهند بود و شاهد اضمحلال و نابودی استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی خواهیم بود.

کد خبر 875435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.