غدیر سرچشمه زلال حکمت همه انبیا و اولیا است

نماینده ولی فقیه در سپاه استان قزوین گفت: غدیر سرچشمه زلال حکمت همه انبیا و اولیا است که با ابلاغ آن رسالت انبیا تکمیل شد. اگر اتحاد و انسجامی وجود دارد، به برکت واقعه غدیر است و هرکس در دایره امامت و ولایت ائمه قرار گیرد، هرگز آسیبی به وی نمی‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجت‌الاسلام علی یوسفی عصر امروز _‌پنجشنبه بیست و دوم خرداد_ در همایش پیاده‌روی خانوادگی که به مناسبت عید غدیر خم برگزار شد، اظهار کرد: آثار و برکاتی که این همایش دارد، الگوی مناسب برای نسل جوان است که در مسیر زندگی بتوانند بهترین نقش را در خانواده داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت امامت و نبوت افزود: ۱۲۴ هزار پیامبر مبعوث شدند که زمینه ختم رسالت را اعلام کنند و با انتصاب امیر مؤمنان (ع) در غدیر دین تکمیل شود. خداوند به پیامبری که عصاره همه پیامبران بود، دستور داد اگر امامت علی‌بن ابی‌طالب (ع) را ابلاغ نکنی رسالت را تکمیل نکرده‌ای.

نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین با بیان اینکه یکی از مهمترین آثار و برکات غدیر تکمیل شدن دین اسلام است، گفت: به همین خاطر همه مبلغان در آخرین حج پیامبر (ص) به همه نقاط اعزام شدند تا خبر حج پیامبر (ص) را اعلام کنند.

حجت‌الاسلام یوسفی اضافه کرد: وقتی آخرین حج پیامبر اکرم تمام شد در محل برکه‌های غدیر معرفی علی‌بن ابی‌طالب (ع) به عنوان امام بعد از پیامبر (ص) معرفی شد و در همین رابطه خداوند متعال فرمود؛ نعمت و حجت بر مردم را تمام کردم.

وی ادامه داد: یکی از آثار و برکات مهم واقعه غدیر حفظ دین بود که بدون علی ابن ابی طالب (ع) امکان‌پذیر نبود. غدیر سرچشمه زلال حکمت همه انبیا و اولیا است که با ابلاغ آن رسالت انبیا تکمیل شد. اگر اتحاد و انسجامی وجود دارد، به برکت واقعه غدیر است و هرکس در دایره امامت و ولایت ائمه قرار گیرد، هرگز آسیبی به وی نمی‌رسد.

نماینده ولی فقیه در سپاه استان قزوین با اشاره به تأثیر غدیر در ممانعت از انحرافات و بدعت‌ها در دین اسلام گفت: اما انحرافاتی که مشرکان در دین ایجاد کرده بودند با معرفی سلسله امامت و امیر مؤمنان (ع) به عنوان جانشین پیامبر از دین زدوده شد.

حجت‌الاسلام یوسفی با بیان اینکه امروز سیره و سلوک امام علی (ع) باعث حفظ جهان اسلام شده است، افزود: متأسفانه با نقشه استکبار امت اسلامی غیرشیعی جرئت دفاع از خود را ندارند و همه فرقه‌ها منتظر هستند که ایران، یمن و حزب‌الله شیعه از آنان دفاع کند.

کد خبر 874720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.