افزایش تردد زائران از مرز خسروی در اربعین سال جاری

استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به استقبال گسترده زائران، پیش‌بینی می‌شود میزان تردد از مرز خسروی در ایام اربعین امسال افزایش پیدا می‌کند، بر همین اساس ضرورت دارد که ظرفیت‌های مردمی و مواکب برای ارائه خدمات مطلوب به زائران بیشتر از گذشته فعال شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _پنجشنبه بیست‌ودوم خرداد_ در نشست ستاد اربعین استان، از احتمال افزایش تردد زائران حسینی از مرز خسروی در ایام اربعین سال جاری خبر داد و اظهار کرد: با توجه به استقبال روزافزون از این آئین، پیش‌بینی می‌شود سال جاری شاهد ترافیک بیشتری در این گذرگاه مرزی باشیم.

وی با بیان اینکه راهپیمایی اربعین به یک گردهمایی بزرگ دینی در سطح جهان تبدیل شده است، افزود: این مراسم نماد وحدت، ایمان و عشق حسینی در بین مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان است و امروز به‌عنوان یک حرکت فراملی شناخته می‌شود.

استاندار کرمانشاه اربعین را بخشی از هویت دینی و فرهنگی ملت ایران دانست و گفت: با حمایت‌های نظام جمهوری اسلامی، این مناسک هر سال باشکوه‌تر از گذشته برگزار می‌شود و فضای معنوی آن اثرات عمیقی در جامعه به جا می‌گذارد.

حبیبی خدمت‌رسانی در مسیر پیاده‌روی اربعین را فرصتی ارزشمند دانست و تاکید کرد: حتی کوچک‌ترین اقدام در مسیر خدمت به زائران همچون دادن یک لیوان آب، می‌تواند پاداشی بزرگ داشته باشد و به‌عنوان یک عمل ماندگار ثبت شود.

وی بر ضرورت نقش‌آفرینی مردم در برگزاری این مراسم تأکید و عنوان کرد: مشارکت مردمی و تقویت نقش موکب‌های مردمی هم در افزایش انگیزه خدمت و هم در ارتقای کیفیت خدمات مؤثر است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت عزت و کرامت زائران خاطرنشان کرد: موکب‌ها باید در ارائه خدماتی همچون اسکان، تغذیه، بهداشت و استراحت، با تمام توان فعالیت و شأن این مناسک عظیم را حفظ کنند، این خدمات می‌تواند خاطراتی ماندگار در ذهن زائران به یادگار بگذارد.

حبیبی بر توجه به ایمنی، جانمایی مناسب موکب‌ها، فراهم‌سازی پارکینگ، همکاری با نیروهای انتظامی و رعایت آداب و اصول فرهنگی تأکید کرد و گفت: مسیر پیاده‌روی اربعین در استان کرمانشاه از شهرستان کنگاور تا مرز خسروی به طول حدود ۲۸۰ کیلومتر امتداد دارد و لازم است تمام این مسیر تحت پوشش کامل موکب‌ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: لازم است برای مسیر بازگشت زائران پیش‌بینی‌های لازم انجام شود تا آن‌ها در راه برگشت نیز از خدمات بهره‌مند شوند.

کد خبر 874619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.