کشف ۴۸۰ قبضه سلاح غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از کشف ۴۸۰ قبضه سلاح غیرمجاز در سه‌ ماه نخست سال‌جاری در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، شاهرخ کناری، شامگاه _چهارشنبه بیست‌ویکم خرداد_ در نشست کمیسیون سلاح و مهمات به آمار کشفیات سلاح در سال گذشته و سه ماهه نخست سال‌جاری اشاره و با بیان اینکه طبق آخرین ارزیابی‌ها در زمره سه استان امن کشور هستیم، اظهار کرد: در اغلب شاخص‌های امنیتی، وضعیت استان مطلوب است و تنها در مواردی مانند نزاع‌های دسته‌جمعی نیاز به بهبود داریم.

وی افزود: برای ارتقای جایگاه استان، نظارت دقیق‌تر و برخورد قاطع با حمل و استفاده غیرمجاز از سلاح‌های سرد و گرم در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نیازمند عملکرد بهتری از نهادهای مرتبط هستیم، گفت: انتظارات داریم دستگاه‌های مسئول با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و ارائه گزارش‌های مستند در جلسات کمیسیون سلاح و مهمات حضور داشته باشند.

وی با بیان اینکه مصوبات جلسات با جدیت پیگیری شوند، تصریح کرد: حمل و استفاده غیرمجاز از سلاح‌های مجاز یکی از چالش‌های اساسی است.

کناری خاطرنشان کرد: مردم، به‌ویژه جوانان و نوجوانان، باید از مجازات‌های قانونی حمل سلاح سرد و گرم آگاه باشند، حمل سلاح سرد برای نوجوانان مجازات شش ماه تا دو سال حبس و جزای نقدی دارد و اگر همراه با تهدید باشد، مجازات تشدید می‌شود.

وی بر ضرورت اطلاع‌رسانی گسترده در این زمینه تأکید کرد و افزود: خانواده‌ها باید نسبت به خطرات حمل سلاح توسط فرزندانشان حساس باشند و رسانه‌ها، آموزش و پرورش، ائمه جمعه و جماعات و سایر نهادهای فرهنگی در این زمینه فعال‌تر عمل کنند.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از فرمانداران خواست تا ماهانه حداقل یک طرح ویژه برای جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز در شهرستان‌ها اجرا کنند و نتایج را به کمیسیون گزارش دهند.

وی با اشاره به مجازات‌های سنگین تعمیر غیرمجاز سلاح، تصریح کرد: تعمیر غیرقانونی سلاح گرم جنگی، مجازات شش ماه تا دو سال حبس و تا ۱۰ میلیون تومان جریمه نقدی دارد، همچنین تغییر در کالیبر یا اجزای سلاح، علاوه بر حبس، مشمول جریمه‌هایی تا هشت میلیون تومان برای هر اسلحه می‌شود.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استان، استفاده از سلاح گرم در مراسمات شادی، عزا و تشییع را یک رفتار خطرناک و غیرقانونی خواند و گفت: قدرت‌نمایی با اسلحه، حتی بدون شلیک، جرم است و در مواردی به‌عنوان جرم علیه امنیت ملی محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی بر تالارها، باغات و اماکن عمومی نظارت بیشتری داشته باشند و از ضعف در برخورد با متخلفان جلوگیری کنند.

کناری با اشاره به جایگاه مطلوب استان در شاخص‌های امنیتی، خاطرنشان کرد: متأسفانه بزرگنمایی اخبار منفی توسط برخی رسانه‌ها، حس ناامنی کاذب ایجاد کرده که این موضوع بر سرمایه‌گذاری و توسعه استان تأثیر منفی گذاشته است.

وی افزود: استان ما از نظر امنیت در رتبه‌های برتر قرار دارد، اما در «احساس امنیت» در میانه جدول هستیم که این امر نیازمند تغییر نگرش رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی از کشف و ضبط ۴۸۰ قبضه سلاح غیرمجاز در سه ماهه نخست سال‌جاری خبر داد و گفت: اگرچه این آمار قابل تقدیر است، اما تا رسیدن به شرایط ایده‌آل فاصله داریم.

کد خبر 874483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.