افتتاح پروژه‌های فناورانه شهرداری اصفهان در تیر ۱۴۰۴

شهردار اصفهان گفت: تا پایان خرداد افتتاح گذر صنایع دستی و افتتاح ۱۴ کیلومتر از حلقه حفاظتی که جزو بسته پرواز اصفهان است، انجام می‌شود و تیر سال جاری شاهد اتفاقات خوب در حوزه فناوری‌ خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _چهارشنبه بیست‌ویکم خرداد_ در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» با اشاره به روز صنایع دستی و صنعت فرش و ضمن تبریک به هنرمندان این حوزه اظهار کرد: فردا _ پنجشنبه بیست‌ودوم خرداد_ هفتادمین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت گذر صنایع دستی با حضور معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در پارک شهید رجایی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه گذر صنایع دستی به‌صورت دائم طراحی شده است، افزود: قرار است این گذر معرف صنایع دستی باشد، کارگاه فعالی که شهروندان می‌توانند فرایند خلق اثر هنری را مشاهده کنند و در عین حال با علائم و نشانه‌ها، هنر و گذشته هنر آشنا شوند، همچنین به بهانه این گذر، رخدادها و رویدادهایی در آن پهنه پیرامون صنایع دستی خواهیم داشت.

شهردار اصفهان تصریح کرد: تا پایان خرداد افتتاح گذر صنایع دستی و افتتاح ۱۴ کیلومتر از حلقه حفاظتی که جزو بسته پرواز اصفهان است، انجام می‌شود و در ماه آینده شاهد اتفاقات خوب در حوزه فناوری خواهیم بود.

سوال شهروندان و پاسخ مسئولان

بخش دیگر این برنامه به پرسش شهروندان و پاسخ مدیران شهری اختصاص یافت.

افتتاح پروژه‌های فناورانه شهرداری اصفهان در تیر ۱۴۰۴

پیگیر رفع مشکل حقوقی زمین‌های فردوان هستیم

شهروند: برای محله فردوان منطقه ۸ خدماتی ارائه نمی‌شود، برای صدور پروانه ساختمان سندها و مالکیت با مشکل روبه‌رو است که تقاضای رسیدگی به این شرایط را داریم.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: محله فردوان سال‌ها درگیر یک مشکل حقوقی است، بعضی شهروندان ملکی خریداری کردند و سند شش دانگ دارند، بعدها آستان قدس رضوی سندی را ارائه کرده که گویای موقوفه بودن این محل است، از این رو اختلافی بین مردم و موقوفه ایجاد شده و کار به مراجع قضائی و شورای دفاع از حقوق بیت‌المال رسید.

طبق مصوبه‌ای که تهیه شده باید کسانی که می‌خواهند در این محل ساخت‌وساز کنند، از آستان قدس استعلام بگیرند؛ مردم مدعی هستند زمانی که زمین‌ها را خریداری کردند چنین ادعایی وجود نداشته است.

شهرداری تلاش زیادی کرد تا این مشکل را رفع کند، البته موردی که در شهر اصفهان مشکل محسوب می‌شود، در شهرهایی همچون قم و مشهد مردم به‌راحتی در این املاک زندگی می‌کنند، اما در اصفهان به‌دلیل اینکه سابقه نداشته است، در خانه وقفی زندگی نمی‌کنند.

شهرداری تلاش کرد نگرانی مردم را برطرف کند و به همین جهت چندین بار با آستان قدس جلسات برگزار شد، اما تاکنون مشکل رفع نشده است و همچنان پیگیر هستیم تا این املاک را تبدیل به احسن کنیم و مالکیت شهروندان تثبیت شود.

حسن محمدحسینی، مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان: بعضی پلاک‌ها اگر در محدوده نباشد پروانه ساخت برای آن‌ها صادر می‌شود، مالکانی که پروانه ندارند اگر به آستان قدس مراجعه کنند، پروانه صادر می‌شود، با این حال پیگیری انجام می‌شود و پس از نامه آستان قدس پروانه صادر می‌کنیم.

باید به این نکته اشاره کنم که بیشترین پیگیری در این دوره مدیریت شهری انجام شده است، اشخاصی که در این پهنه خریداری کردند همه اطلاع داشته‌اند که ادعای آستان قدس بر این املاک وجود دارد.

در محله فردوان پارک احداث شده است، تملک خیابان ۶۹ متری حدفاصل خیابان آیت‌الله صادقی و رزمندگان انجام شده است، حتی هیچ کار خدماتی را در آن پهنه متوقف نکردیم و فردوان یکی از محلات مورد هدف در طرح محله‌محوری است.

در ارائه خدمات محله پینارت مشکلی وجود ندارد

شهروند: در محله دنارت، از چند سال گذشته تا کنون مقابل مدرسه دنارت زمین خاکی است، پیگیری زیادی انجام دادیم، اما برای ساماندهی محل اقدام نمی‌شود، چند سال است به‌دلیل دو ورزشگاه که بلاتکلیف مانده و سایر اقدامات را معطل نگه می‌دارند.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: سال‌ها است که دعوای حقوقی میان افرادی که مدعی ملک‌ها هستند، شکل گرفته است، از جمله ورزشگاهی که شهرداری ساخته و آماده بهره‌برداری بوده است؛ در حال حاضر به جز محل که مورد اختلاف است، در ارائه خدمات مشکلی وجود ندارد.

سال ۹۵ استشهاد محلی تهیه و به‌عنوان زمینی که اهالی محل استفاده عمومی می‌کنند، معرفی شد و پیشنهاد دادند که زمینی در آن مکان ساخته شود، ورزشگاه ساخته و به‌بهره‌برداری رسید و معارض پس از ساخت و ایجاد ارزش افزوده ادعای مالکیت کرد.

علی باقری، مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان: برای حل مسئله ورزشگاه با مالکان وارد مذاکره شدیم، سال گذشته مالک اصلی فوت شد و در حال حاضر باید انحصار وراثت انجام شود تا بتوانیم با وراث به توافق برسیم، همچنین از طریق محاکم قضیه پیگیری کردیم تا اعمال ماده ۴۷۷ انجام شود، اما هنوز به نتیجه نرسیدیم.

آغاز عملیات اجرایی رینگ چهارم از سپاهان‌شهر به‌سمت شهر ابریشم، پس از توافق با ارتش

شهروند: آیا عملیات اجرایی رینگ چهارم در قسمت جنوب غرب تا شمال غرب، حدفاصل سپاهان‌شهر تا فلکه دانشگاه صنعتی در سال جاری آغاز می‌شود؟

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: ادامه حلقه حفاظتی از سپاهان‌شهر تا فلکه دانشگاه صنعتی ادامه دارد، بخش قابل توجهی از مسیر در اراضی ارتش قرار دارد که در حال مذاکره با ارتش هستیم، چشم‌انداز روشنی وجود دارد، به‌محض توافق با ارتش و تحویل زمین ادامه رینگ چهارم را از سپاهان‌شهر به سمت شهر ابریشم آغاز خواهیم کرد.

این پروژه یکی از ابرپروژه‌های سه دهه گذشته است؛ حلقه چهارم راه نجاتی برای کاهش ترافیک و آلایندگی ناشی از منابع متحرک خواهد بود.

اصغر کشاورزراد، معاون عمران شهری شهردار اصفهان: رینگ چهارم به‌طول ۷۸.۲ کیلومتر است که حدود ۴۸ کیلومتر در حریم شهر اصفهان و حدود ۳۰ کیلومتر در محدوده شهرهای حبیب‌آباد، دولت‌آباد، خورزوق، خمینی‌شهر، درچه و ابریشم قرار دارد، تا پایان خرداد ۱۶ کیلومتر از مسیر با هزینه‌ای بالغ بر دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان به بهره‌برداری می‌رسد، این مسیر در محدوده در مناطق ۶، ۴ و ۱۵ است.

در آن مسیر عملیات اجرایی دو نقطه تقاطع شهید فخری‌زاده و پل روی رودخانه و پل رودخانه تا اشکاوند، آغاز شده و تا پایان سال نیز به بهره‌برداری می‌رسد و هلال شرقی رینگ چهارم اصفهان تا پایان سال جاری تکمیل می‌شود.

از فلکه دانشگاه اصفهان به سمت جنوب در اراضی خمینی‌شهر و درچه قرار دارد و تا اتوبان ذوب‌آهن ادامه پیدا می‌کند، طبق هماهنگی با استانداری اگر به نتیجه برسیم عملیات اجرایی آغاز می‌شود، همچنین از اتوبان ذوب‌آهن به‌سمت سپاهان‌شهر که وارد شهر ابریشم می‌شود، اراضی در مالکیت ارتش است که پیگیر آزادسازی هستیم.

افتتاح پروژه‌های فناورانه شهرداری اصفهان در تیر ۱۴۰۴

رعایت مناسب‌سازی برای معلولان جزو الزامات صدور پروانه

شهروند: تقاضای مناسب‌سازی اطراف پل خواجو سی‌وسه‌پل برای معلولان را دارم.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: مناسب‌سازی برای معلولان جزو سیاست‌های ما بوده و باید استانداردها رعایت شود، در معابر عمومی که از قبل ساخته شده است، تلاش شده مناسب‌سازی انجام شود، همچنین مواردی که شهروندان گزارش می‌دهند، پیگیری می‌شود.

سیدمرتضی حسام‌نژاد، معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان: سالانه بودجه‌ای برای این امر اختصاص داده می‌شود و تلاش می‌کنیم تا کل شهر را پوشش دهیم، همچنین رعایت مناسب‌سازی برای صدور پروانه ساختمان جزو الزامات است، شیب و عرض رمپ کنترل می‌شود، رمپ‌ها شیب استاندارد دارد.

کد خبر 874391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کمال حق شناس IR ۲۲:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۱
    0 0
    با سلام خدمت جناب شهردار محترم اصفهان جناب شهردار من از ساکنان خیابان کاوه خیابان استاد فلاطوری هستم درکنار پارصفا ساختمان کوچکی است که متعلق به شهرداری منطقه است که به پیمانکار واگذار شده پرسنل فضای سبز وبرخی مواقع رفتگران محترم از ساعت ۴الی۵صبح با مراجعه به این مکان وایجاد آلودگی صوتی باخودرو وموتورسیکلت موجب سلب اشایش ساکنان اطراف می‌شوندبیش از ۵سال است با ۱۳۷ هم تماس گرفته ایم خدمت شهرداران منطقه ۷ از جمله جناب آقای شاه طوری رفته ایم هیچ اقدامی انجام نداده اند لطفا صدا یما بشنوید وبه فریاد ما برسید ومکان دیگر را برای پرسنل فضای سبز وغیره مشخص کنید