افشای همکاری گروه‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل در اسناد لورفته

شبکه سحر کردی طی ویژه برنامه‌ای که سه‌شنبه بیستم خرداد درباره اسناد به دست آمده از رژیم صهیونیستی پخش شد، برای اولین‌بار طی گزارشی با انتشار برخی تصاویر و اسناد، اقدام به افشای ارتباطات گروه‌های ضدانقلاب کردی با رژیم صهیونیستی کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در این گزارش اشاره شده گروه‌های ضدایرانی همچون کومله و دموکرات به‌طور کامل در استخدام رژیم صهیونیستی بوده‌اند و دست ایرانی‌ها به‌لحاظ سندهای معتبر در این زمینه پر شده است.

به‌طور نمونه عبدالله مهتدی دبیرکل کومله در یک فقره ۵ میلیون یورو قرارداد با رژیم صهیونیستی بسته است تا ۱۰ نفر از کادرهای زبده کومله را با قرارداد واسطه‌ای به اجاره رژیم صهیونیستی برای انجام اقدامات تروریستی در ایران درآورد.

تلاش برای انفجار در تأسیسات صنعتی در اصفهان، تلاش برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، همکاری در ترور دانشمندان و چندین اقدام خرابکارانه دیگر بخشی از این قرارداد بوده است.

بخش دیگر گزارش ضمن انتشار تصویر مصطفی هجری دبیرکل دمکرات و شاه حسینی مسئول روابط خارجی این گروه در سرزمین‌های اشغالی از رابطه خالد عزیزی دبیرکل اسبق این گروهک به‌واسطه فردی به نام مولود آفند با رژیم صهیونیستی پرده بر می‌دارد.

ایران با اسناد به دست آمده از رژیم صهیونیستی نه‌تنها به اسرار امنیتی، هسته‌ای و تسلیحاتی صهیونیست‌ها دست‌یافته است، بلکه اسناد جاسوسی و خیانت گروه‌های مسلح در خدمت رژیم صهیونیستی نیز که در چندین عملیات اطلاعاتی به‌دست‌آمده را در اختیار دارد و جزئیات جاسوسی و اقدامات آن‌ها در خدمت رژیم صهیونیستی را افشا کرده و به گفته مقامات ایرانی در آینده نتایج و جزئیات آن بیشتر اعلام می‌شود.

کد خبر 874186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.