اجرای دیوارنگاره موضوعی در بلوار آکواریوم ناژوان

مدیرناژوان شهرداری اصفهان از اجرای دیوار نگاره موضوعی در بلوار آکواریوم ناژوان خبر داد و گفت: مراحل اجرای این دیوارنگاره در ایام پایانی سال ۱۴۰۳ آغاز شد و در طول حدود ۲ ماه کاری و با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد ریال به اجرا در آمد.

مهدی قائلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اجرای پروژه دیوارنگاره در بلوار آکواریوم ناژوان اظهار کرد: دیوارنگاره اجرا شده در امتداد خیابان الفت و در مسیر بلوار آکواریوم بر دیوار کاهگلی به طول بیش از ۱۵۰ متر با محتوای چند منظوره اجرا شد.

وی افزود: این دیوار نگاره ضمن ایجاد جلوه بصری زیبا همراه با نورپردازی اجرا شده، با محتوای معرفی مراکز تفریحی و گردشگری ناژوان اصفهان شامل آکواریوم، باغ پرندگان، باغ خزندگان، نمایشگاه صدف‌ها و حلزون‌های دریایی، باغ گیاهان گرمسیری و باغ نورانی گل رز نیز ارائه محتوای فرهنگی مذهبی با نوشتار آیات مرتبط قرآن کریم به اجرا در آمده است.

مدیر ناژوان شهرداری اصفهان گفت: مراحل اجرای این دیوار نگاره در ایام پایانی سال ۱۴۰۳ آغاز و در طول حدود ۲ ماه کاری و با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد ریال به اجرا در آمد.

کد خبر 874137

برچسب‌ها