کشف انبار ۱۶۰۰ میلیارد ریالی توتون قاچاق در آستارا

فرمانده انتظامی استان گیلان از کشف انبار توتون قاچاق به ارزش ۱۶۰۰ میلیارد ریال در شهرستان آستارا خبر داد و گفت: در این راستا با تشکیل پرونده، متهم ۵۶ ساله تحویل مرجع قضایی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از پلیس گیلان، سردار حسین حسن‌پور امروز _سه‌شنبه بیستم خرداد_ اظهار کرد: برابر اخبار دریافت شده مبنی بر دپوی مقادیر قابل توجهی توتون در شهرستان آستارا، موضوع در دستور کار کارکنان پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت و بلافاصله تیمی از کارکنان پلیس گمرک شهرستان به آدرس اعلامی اعزام شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی قضائی در بازرسی از این انبار ۱۰۴ هزار و ۸۱۰ کیلوگرم توتون را کشف کردند و در این راستا با تشکیل پرونده، متهم ۵۶ ساله تحویل مرجع قضائی شد.

فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه کارشناسان مربوطه ارزش کالاهای کشف شده را ۱,۶۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده انبارهای بدون مجوز و نامعتبر مراتب را به سامانه پلیس امنیت اقتصادی به شماره تماس ۰۹۶۳۰۰ گزارش دهند.

کد خبر 874013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.