سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی سنگ اصفهان، در رده بالای سمپوزیوم‌های بین‌المللی

هنرمند مجسمه‌سازی گفت: با توجه به سابقه حضور در سمپوزیوم‌های قبلی، سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی سنگ اصفهان از لحاظ مدیریت و تامین امکانات در رده بالایی قرار دارد و جزو بهترین سمپوزیوم‌ها است‌.

اسفندیار مرادپور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از آذربایجان غربی در سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی سنگ اصفهان شرکت کرده‌ام.

وی با بیان اینکه پیش از این در ۸۹ سمپوزیوم بین‌المللی در ۱۹ کشور شرکت کردم، افزود: حدود ۲۵ سال است به‌صورت حرفه‌ای مجسمه‌سازی انجام می‌دهم، مجسمه‌سازی را بر اساس علاقه‌ای که داشتم، به‌صورت خودآموز آموختم‌.

هنرمند مجسمه‌ساز با بیان اینکه اصفهان نخستین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی سنگ را برگزار می‌کند، تصریح کرد: با توجه به سابقه حضور در سمپوزیوم‌های قبلی، این سمپوزیوم از لحاظ مدیریت و تأمین امکانات در رده بالایی قرار دارد و جزو بهترین سمپوزیوم‌ها است‌.

مرادپور با اشاره به طرح خود در سمپوزیوم مجسمه‌سازی سنگ اصفهان گفت: طرح من برگرفته از پله‌ها و شکل محراب‌مانند پل سی‌وسه و سه پل و عالی‌قاپو است، از آنجا که موضوع سمپوزیوم اصفهان بود، با توجه به معماری و شکل ساختمان‌ها و پل‌های اصفهان این طرح را انتخاب کردم.

سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی سنگ اصفهان، در رده بالای سمپوزیوم‌های بین‌المللی

به گزارش ایمنا، اسفندیار مرادپور تا کنون سابقه حضور در بیش از ۸۷ سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی در ۱۹ کشور از جمله روسیه، آمریکا، کانادا، چین و کره جنوبی را دارد، همچنین شرکت در بینال مجسمه‌سازی پکن، هنر مدرن مسکو، هنر معاصر استانبول، اکسپوی مجسمه‌سازی روسیه، فستیوال هنر دبی، هنرهای تجسمی تایوان و Land Art کانادا را در کارنامه خود دارد.

کد خبر 873587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.