فقر خدمات شهری در نواحی حاشیه‌ای شهرهای کردستان دیده می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: فقر خدمات شهری در نواحی حاشیه‌ای شهرهای استان و کشور دیده می‌شود که همه ما موظفیم ظرفیت‌های مناسبی برای اجرای خدمات شهری در این مناطق ایجاد کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، کیومرث حبیبی امروز _یکشنبه هجدهم خرداد_ در جلسه کمیته کارشناسی فنی مغایرت طرح هادی روستاهای استان کردستان، اظهار کرد: یکی از معضلات شهری ساخت و ساز غیر مجاز در حاشیه شهرها است که به دلیل عدم نظارت کافی، تعرض به اراضی ملی روز به روز در حال افزایش است.

وی افزود: طرح جامع شهر سنندج در اواسط دهه ۸۰ به تصویب رسید که با توجه به افزایش ۳۰ درصدی جمعیت شهری و پر شدن ظرفیت درونی شهری، می‌بایست این طرح بازنگری می‌شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، گفت: در سایه قوانین قدیمی و ناکارآمدی که وجود دارد تاکنون نتوانسته‌ایم با احتکار زمین و بورس‌بازی آن در داخل محدوده شهرها مقابله کنیم.

حبیبی با اشاره به اینکه ما باید یک قدم جلوتر از جامعه باشیم، اضافه کرد: برخی از نقاط شهر سنندج، با بالاترین کیفیت ممکن نسبت به نظام شهرسازی ایده‌آل اقدام به ساخت و ساز کرده‌اند که بیانگر تقدم شهرسازی نسبت به شهرنشینی است.

وی ادامه داد: در صورت تداوم روند فعلی در آینده‌ای نزدیک شاهد اتصال روستاها و نواحی حاشیه شهر سنندج به همدیگر و شکل‌گیری هلال فقر خواهیم بود، بنابراین هنر برنامه‌ریز و مدیر شهری و منطقه‌ای این است که قبل از بروز مشکلات تمهیدات لازم را بیندیشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: فقر خدمات شهری در نواحی حاشیه‌ای شهرهای استان و کشور دیده می‌شود و همه ما موظفیم ظرفیت‌های مناسبی برای اجرای خدمات شهری در این مناطق ایجاد کنیم.

حبیبی بر حفظ منافع عمومی و دولتی تاکید و خاطرنشان کرد: با کلیات طرح توسعه‌ای روستای دوشان به شرط موافقت کارگروه تبصره یک ماده یک و رعایت ضوابط و قوانین شهرسازی موافق هستیم.

وی تصریح کرد: یکی از سیاست‌های دولت چهاردهم حمایت از رشد جمعیت کشور است لذا تأمین زمین و ساماندهی متقاضیان مسکن ملی از وظایف اصلی تمام دستگاه‌های متولی در این امر است.

حبیبی از رودخانه قشلاق سنندج با نام ثروت ملی یاد کرد و افزود: پروژه گردشگری قشلاق _ گریزه یکی از ابر پروژه‌های استان است که نظام تدبیر استان بر این پروژه به عنوان یک پروژه پیشگام ملی تمرکز کرده است.

کد خبر 873359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.