درخشش خبرگزاری ایمنا در جشنواره رسانه‌ای «سید شریف»

سرپرست خبرگزاری ایمنا در استان آذربایجان شرقی به عنوان منتخب بخش گزارش توصیفی جشنواره رسانه‌ای «سید شریف» انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، جشنواره رسانه‌ای «سید شریف» با موضوع شهادت حضرت آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم نماینده فقید ولی فقیه در آذربایجان شرقی و سومین شهید محراب، به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز ظهر امروز _یکشنبه هجدهم خرداد_ با معرفی برگزیدگان این جشنواره به کار خود پایان داد که شاهین بدرحیدری به عنوان چهره منتخب بخش گزارش توصیفی این گزارش انتخاب شد.

امیر نصیربیگی رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز با بیان اینکه ظرفیت اهالی رسانه در بازتاب رویداد غدیر تأثیر بسزایی دارد، اظهار کرد: برپایی غرفه رسانه و تشکیل تیم تولید محتوا جهت پوشش مراسم راهپیمایی عید بزرگ غدیر در تبریز از جمله برنامه‌های این سازمان است.

وی با بیان اینکه جشن عید غدیر در نقاط مختلف شهر برگزار می‌شود، افزود: تلاش ما بر این است که جشن غدیر امسال با مشارکت مؤثر مردم بوده و مردمی سازی شود طوری که هیچ رنگ و بوی سازمانی و حاکمیتی در آن وجود نداشته باشد.

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز با اشاره به حضور هیئت‌های مذهبی و مرجع تبریز در جشن غدیر سال جاری عنوان کرد: تشکل‌های مردمی فعال در حوزه محیط زیست امسال به کمک ما آمده و قرار است غرفه برپا کنند.

نصیر بیگی با بیان اینکه تبریز پایتخت محیط زیست شهرهای آسیایی ۲۰۲۵ انتخاب شده است، افزود: تبریز، خواهرخوانده شهر غزه است و ما باید صدای مردم مظلومیت و فریاد کودکان غزه و بازتاب دهنده درد آن‌ها باشیم و در جشن عید غدیر نیز بار دیگر بازگو کننده این صدای مظلومیت خواهیم بود و بر این اساس دو خیمه مقاومت برپا می‌شود.

وی از پیش‌بینی پویش‌های رسانه‌ای و مردمی برای جشن عید غدیر امسال در تبریز خبر داد.

به گزارش ایمنا، پیش از این سرپرست خبرگزاری ایمنا در آذربایجان شرقی به عنوان چهره برگزیده در بخش چندرسانه‌ای روایت آذربایجان در سومین رویداد رسانه‌ای تبریزنگار انتخاب شده بود.

کد خبر 873282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.