به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سردار علی محمدی ظهر امروز _یکشنبه هجدهم خرداد_ اظهار کرد: مأموران پلیس گمرک جلفا در طرح پایش و کنترل خودروهای گذر موقت در یکی از انبارهای گمرک جلفا به یک دستگاه خودروی به ظن قاچاق مشکوک و رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: مأموران خودرو را توقیف و به پارکینگ انتقال دادند که برابر اعلام کارشناسان امر ارزش ریالی خودرو ۱۶۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از اولویتهای مهم و اصلی پلیس است، تصریح کرد: شهروندان هرگونه اطلاعات و اخبار در این زمینه را بلافاصله برای انجام اقدامات قانونی به شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی و مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
کشف ۲۶ تن سیمان احتکار شده در سراب
محمدی اضافه کرد: در پی دریافت اخباری مبنی بر احتکار مقادیر زیادی سیمان در یکی از روستاهای شهرستان سراب، بررسی موضوع در دستور کار مأموران مبارزه با قاچاق کالا این شهرستان قرار گرفت.
وی عنوان کرد: مأموران پس از شناسایی محل احتکار در یک انبار، ضمن هماهنگی قضائی با تشکیل اکیپی به محل اعزام و در بازرسی از محل مورد نظر مقدار ۲۶ تن سیمان که به صورت غیرقانونی احتکار شده بود را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی ارزش محموله مکشوفه را برابر نظر کارشناسان مربوطه ۱۹ میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: در این زمینه یک نفر پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مرجع قضائی معرفی شد.
محمدی از شهروندان خواست در صورت مشاهده و اطلاع از هرگونه فعالیت افراد فرصت طلب و سودجو در زمینه احتکار و قاچاق کالا موضوع را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا اقدامات لازم در اسرع وقت انجام شود.


نظر شما