طوفان لحظه‌ای و رگبار موقتی پدیده غالب در اصفهان است

معاون پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان از صدور هشدار سطح زرد با فعالیت سامانه ناپایداری همرفتی، رگبار موقتی، رعدوبرق، وقوع صاعقه، طوفان لحظه‌ای، کاهش دید و کیفیت هوا، خیزش گردوخاک و کاهش دید در استان خبر داد.

نوید حاجی‌بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان، اظهار کرد: براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی امروز پدیده غالب در استان صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد در مناطق شرق و شمال با خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

وی افزود: بر اساس این وضعیت جوی از فردا تا اواسط هفته آینده با عبور امواج تراز میانی جو در بخشی از نقاط به ویژه در نواحی شمالی و شرقی استان ناپایداری‌های محلی به صورت رگبار و رعدوبرق، وقوع صاعقه و تندباد لحظه‌ای در نواحی مستعد با گردوخاک و کاهش کیفیت دید افقی پیش‌بینی می‌شود.

معاون پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره هشدار سطح زرد با فعالیت سامانه ناپایداری همرفتی در ساعات بعدازظهر و اوایل شب با رگبار موقتی، رعدوبرق، وقوع صاعقه، طوفان لحظه‌ای، کاهش دید و کیفیت هوا، خیزش گردوخاک و کاهش دید همراه خواهد بود، تصریح کرد: طی مدت یاد شده تمام مناطق نیمه شمالی، شرق و مرکزی استان به ویژه آران و بیدگل، اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، خوانسار، خوروبیابانک، برخوار، شاهین‌شهر و میمه، فرودگاه اصفهان، کاشان، گلپایگان، کوهپایه، لنجان، مبارکه، مهاباد، مورچه‌خورت، نائین، نجف‌آباد، نطنز، هرند، ورزنه و اصفهان تحت تأثیر فعالیت سامانه مذکور قرار دارد.

وی نسبت به احتمال اختلال تردد، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و آب گرفتگی معابر به صورت موقتی، صاعقه، کاهش کیفی هوا به واسطه خیزش گردوخاک، خسارت به سازه‌های سبک و موقت و شکستن نهال و درختان فرسوده، لغزندگی و کاهش دید در جاده هشدار داد و بر احتیاط در تردد، پرهیز از قرار گرفتن و اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت کوهنوردی و جابجایی، خودداری از برپا کردن چادرهای مسافرتی در بستر رودخانه‌ها، پرهیز از توقف در اطراف درختان و دیوارهای فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره توصیه کرد.

حاجی بابایی با اشاره به اینکه بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۳۰ درجه سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به ۱۶ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، خاطرنشان کرد: چوپانان با دمای ۳۱ درجه سانتی‌گراد و بویین میاندشت با کمینه دمای ۴ درجه به ترتیب گرم‌ترین و سردترین مناطق استان هستند.

کد خبر 872587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.