حسین بهرامی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: چهارمحالوبختیاری سالانه حدود ۲۷ هزار و ۶۰۵ تن گوشت قرمز تولید میکند، این میزان تولید در مقایسه با سرانه مصرفی استان که حدود ۱۲ کیلوگرم در سال است، نشاندهنده مازاد تولید قابل توجهی است.
وی با بیان اینکه وضعیت واحدهای تولیدی گوشت قرمز در استان بهبود یافته و به شرایط ایدهآل نزدیک شده است، افزود: نیاز سالانه به گوشت قرمز حدود ۱۲ هزار تن است در حالی که این استان به طور متوسط ۱۴ هزار ۸۸۵ تن مازاد دام تولید میکند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری با اشاره به اهمیت قیمت دام در نزدیکی عید قربان گفت: قیمت دام زنده در استان با توجه به شرایط بازار، بین ۲۹۰ تا ۳۰۰ تومان برای هر کیلوگرم گوشت بره متغیر است، این قیمت بسته به سن و جنسیت میش و بز دام زنده ممکن است به ۱۹۰ تا ۲۱۰ تومان کاهش پیدا کند.
بهرامی ادامه داد: پیشبینی میشود که در ماه جاری، تولید گوشت قرمز به حدود دو هزار و ۳۰۰ تن برسد که از این مقدار، هزار و ۶۸۰ تن از دام سبک و مابقی از دام سنگین تأمین خواهد شد.
وی تصریح کرد: برای تهیه دام در عید قربان، وضعیت دام در کاروانسراها مناسب است حتی بخش عمدهای از دامها مجوزهای لازم را برای صادرات به سایر استانها دریافت کردهاند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد: تدابیری برای کنترل قیمت دام و جلوگیری از افزایش بیرویه آن در سراسر کشور اتخاذ شده است، قیمت دام در چهارمحالوبختیاری نسبتاً پایینتر از سایر استانها است.
بهرامی عنوان کرد: با توجه به قیمتهای مناسب، دامهای مازاد استان به سایر استانها صادر میشوند، همچنین، برخی از انواع دامها مانند بز و میش، به دلیل تقاضای پایین در سطح استان، به بازارهای دیگر منتقل میشوند.


نظر شما