برخورد با تخلفات ساختمانی در بجنورد جدی‌تر شود

عضو شورای اسلامی شهر بجنورد با انتقاد از برخورد سلیقه‌ای با تخلفات ساختمانی، گفت: بعضی پروژه‌های واقع در مرکز شهر دارای تخلف ساختمانی هستند و با آن‌ها برخورد نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، اعظم‌السادات افشین فر امروز _دوشنبه دوازدهم خرداد_ در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد اظهار کرد: بعضی تخلفات ساختمان‌سازی در بجنورد بدون وقفه به کار خود ادامه می‌دهند و مشخص نیست بر اساس چه پشتوانه‌ای فعالیت می‌کنند؛ برخی از ساختمان‌ها در مرکز شهر بوده که مأموران شهرداری نیز مشاهده کرده‌اند.

وی افزود: اعضای شورا در این حوزه نمی‌تواند پاسخگوی افکار عمومی باشد و باید شهرداری اقدام مشخصی انجام دهد.

عضو شورای اسلامی شهر بجنورد ادامه داد: ۲۵ سکونت‌گاه رسمی و محروم در بجنورد وجود دارد و خدمات شهرداری باید به این مناطق معطوف شود.

افشین فر تصریح کرد: مسئله کشف حجاب و بدن‌نمایی باید چه مقدار پیش رود تا مسئولان مرتبط جلوی این اقدام را بگیرند، این موضوع را به عنوان یک شهروند از مسئولان مطالبه داریم.

یوسف مغروری، نایب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این جلسه گفت: هیئت تطبیق فرمانداری به استناد قوانین، با فروش زمین جوادیه به دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به منظور ساخت بیمارستان مادر و کودک موافقت کرد.

وی افزود: با توجه به جلسات کمیسیون‌های تخصصی، بر اساس ارزش گذاری ملک، نهاد خریدار باید در قالب وجه نقد یا تهاتر زمین را خریداری کند؛ تمام ضوابط باید رعایت شود و شهرداری باید بر اساس قوانین، اقدامات لازم را به انجام برساند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد ادامه داد: شهرداری باید به صورت هفتگی اهم اقدامات خود را در صحن علنی شورا به مردم ارائه دهد.

کد خبر 871635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.