میدان انقلاب زنجان به پیاده راه گردشگری تبدیل می‌شود

شهردار منطقه ۳ زنجان با اشاره به اجرای عملیات پیاده‌ راه‌سازی در میدان انقلاب گفت: به طور هم‌زمان پروژه ترمیم و سنگ‌نمای جدید المان این میدان نیز در دست اجراست؛ این اقدامات به منظور تبدیل میدان انقلاب به پیاده‌ راه گردشگری انجام شده است.

سعید مطلبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: با تلاش‌های صورت گرفته بعد از چند روز وقفه با رسیدن مصالح مورد نیاز عملیات اجرایی پیاده‌راه سازی در میدان انقلاب آغاز شده و به صورت مستمر در حال انجام است.

وی با بیان اینکه هم‌زمان پروژه ترمیم و نصب سنگ نمای جدید المان میدان انقلاب نیز در دست اجراست، افزود: در این راستا عملیات جدول‌گذاری و اجرای نهر ایستاده در کوی شهید چمران، جدول‌گذاری اصلاح هندسی کوی تعاون نیز انجام می‌شود، این اقدامات به منظور تبدیل میدان انقلاب به پیاده‌راه گردشگری انجام شده است.

شهردار منطقه ۳ زنجان با بیان اینکه در سایر نقاط شهر نیز طرح اصلاح و بهسازی کانال سبزه میدان از جمله ترمیم و ایمن‌سازی سنگ‌فرش و کف‌پوش‌های پیاده‌روهای برخی معابر همچون خیابان امام (ره)، خیابان بعثت، سعدی وسط توسط اکیپ‌های امانی در حال اجراست، گفت: همچنین ۷۸ مخزن بزرگ جدید فان مکانیزه در سطح معابر شهرک قدس، شهرک شهید رجایی، کوی تعاون و کوی فاطمیه مستقر شده است.

وی ادامه داد: در همین راستا عملیات جمع‌آوری زباله‌ها به‌صورت مکانیزه در این مکان‌ها آغاز و اطلاع‌رسانی در این ارتباط انجام شده است تا امورات مربوط به این کار در کمترین وقت انجام شود.

شهردار منطقه ۳ زنجان گفت: در حوزه فضای سبز نیز طبق برنامه‌ریزی انجام شده عملیات سم‌پاشی بهاره درختان معابر طبق برنامه به‌صورت شبانه توسط عوامل فضای سبز منطقه در حال اجرا بوده و از طرفی عملیات کاشت گل‌های فصلی تابستانه نیز در پارک و قطعات فضای سبز آغاز شده است.

وی افزود: در طول هفته گذشته مقدار ۳۱۲ تن آسفالت با اولویت‌بندی انجام شده توسط اکیپ‌های امانی و پیمانکاران طرف قرارداد شهرداری در سطح معابر پخش شده است.

کد خبر 871559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Behi IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    4 0
    سلام ‌کاش می‌شد میدون انقلاب لابه لای اون گلها ،نهالهای درختان سرو و صنوبر هم میکاشتند تا زیبایی میدون چندین برابر میشد
  • IR ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    2 0
    زنجان هرکی مییاد یه کلنگ میزنه
  • IR ۱۵:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    2 2
    شهر زنجان اونقدر میشه قشنگش کرد سبزه میدان رو سنگفرش کردن چی شد تمام ماشین‌ها اونجاست نزاکتی نیست تنها شهری هست هر دقیقه خیابان‌هایی میکنن من شهردار بودم میدونستم چه کنم
  • مجید IR ۱۸:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    2 0
    سلام پیاده راه سبزمیدان که اصلا اسمش مونده جای شده برای پارک خودرها و جوالان موتور سواران دیگه امنیت جانی نیست برای پیاده روی کردن
  • هادی هدی IR ۲۱:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    1 1
    میدان انقلاب رو سنگ‌فرش میکنید فکر ترافیک وسایل نقلیه هستید...خیابانهای زنجان از دوره قاجار همون جوری تنگ وباریک موندن
  • پ IR ۲۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    1 0
    در شهر زنجان سو مدیریت غوغا می کند. پیاده راهی که خودروها و موتور سیکلت ها در آن رفت و آمد کرده و می کنند و خواهند کرد‌ فقط اتلاف بیت المال است. پیاده راه قبلی در اثر همین اشتباه و ساخت اشتباه نشست کرده‌ است.
  • سارا IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    1 1
    وقتی اطراف میدان انقلاب کلا بازار و مغازه هست پیاده راه شدنی نیس و کلا اشتباهه یه چاله ساختن وسط سبزه میدان که اگه پارکینگ طبقاتی میشد خیلی بهتر بود دیگه اینقدر شلوغ نمیشد در حال حاضر هم پیاده راه بازار تا میدان انقلاب کلا ماشین تردد میکنه صندلیا رو که برداشتن مردم نشینن
  • الوصد IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
    0 0
    کاش به جای سنگ فرش چهارراه که 5یا6 میلیارد خرج کردین میدادین جاهای مهمتر دیگه
  • مجید IR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
    1 0
    اینکه بودجه بر اساس نفوس ساکن انجام نمیگیره که ثابت شدست.مقایسشم راحته بودجه عمرانی تهران با زنجان..اما در خود زنجان هم تبعیض انجام کارهای غیر ضروری مثل همین کاملا مشخصه.یکی از جاهایی که تمرکز از انباشت روزانه جمعیت در اون باید گرفته بشه همین میدان انقلاب و مرکز شهر هستش‌.چند سال روی این خیابونایی که یک سانت نمی‌تونیم تعریضش کنیم باید سرمایه آتش بزنیم؟به مناطق دیگه توجه نمیشه به روستا ها.اقتصاد گردشگری.شما امکانات و گلکاری انصاریه رو با علی آباد با بی سیم با سفر آباد.با جاهای دیگه مقایسه کنید.شهرداری ها در طول سالیان مداوم محدودیت ساخت و ساز زمان قاجاریه شهر زنجان رو صفحه گذاشتن .اصلا هم به فکر اصلاح بافت شهری نیستن