فرایند دریافت هزینه‌های ساختمان‌سازی کوتاه شود

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در هر مرحله از ساختمان‌سازی هزینه جداگانه از مردم دریافت می‌شود، گفت: فرایند دریافت هزینه‌های ساختمان‌سازی کوتاه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، رسول میرباقری امروز _یکشنبه یازدهم خرداد_ در صدوهفتادوهفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان در تذکری اظهار کرد: ایران رتبه نخست جهان در بوروکراسی اداری را بابت روند صدور پروانه ساختمانی دارد.

وی افزود: ۴۰ گام در صدور پروانه وجود دارد که سبب شده است ما جز پایین‌ترین رتبه‌های جهان در این زمینه باشیم و بعد از ما تاجیکستان با ۲۶ گام قرار دارد که این نشان دهنده اختلاف زیادی است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در هر مرحله‌ای هزینه جداگانه از شهروند گرفته می‌شود که این موضوع سبب ایجاد مشکل برای آن‌ها است. تأکید بر این است که همه هزینه‌ها یک جا دریافت شود تا شهروندان در مسیر ساختمان سازی کمتر دچار مشکلات باشند.

میرباقری گفت: سیستم الکترونیک باید در خدمت حل مشکلات مردم قرار گیرد نه اینکه بیشتر سبب ایجاد مشکلات شود. این فرایندها باید بررسی و خلاصه شود زیرا رتبه ۱۳۷ جهان برای ما نازیبا است.

وی بیان کرد: امیدواریم در سالی که رهبر انقلاب آن را سرمایه گذاری برای تولید نام دادند گام‌های عملی برای این موضوع برداریم.

کد خبر 871185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.