درخواستی که منجر به کشف تخلف مدیر منطقه شد/ ماجرای استعفای اجباری پسر عضو شورا از شهرداری

در ششمین قسمت از ویژه‌برنامه «غیرعلنی» میهمان احمد شریعتی، عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان بودیم؛ بررسی دستاوردهای شورای ششم، اقدامات شاخص این دوره، وضعیت بودجه و پروژه‌های شهرداری از محورهای این گفت‌وگو است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، از فرازِ مسئولیت‌های سنگین شورای اسلامی شهر تا فرودِ دل‌نگرانی‌های احمد شریعتی، پزشکی با قدمتِ سه‌دهه خدمت در اصفهان، روایتگرِ مسیری پرپیچ‌وخم است.

او در محله ارغوانیه زندگی می‌کند و امروز دردِ خشک‌شدن زاینده رود را چون طبیبی دردآشنا فریاد می‌زند: «نخستین بیماری اصفهان، خشکی زاینده‌رود است؛ آبی که جریانش روحیه‌ی مردم را زنده کرد.» و از عشقی می‌گوید که وجودش را برای این شهر گره زده: «دلم در گرو مردم اصفهان است؛ عشق ناب من اینجاست.»

احمد شریعتی دوره دوم است که در شورای شهر اصفهان حضور دارد، دو فرزند دارد و پزشک است.

درخواستی که منجر به کشف تخلف مدیر منطقه شد/ وقتی پسر عضو شورا مجبور به استعفا شد!

در ششمین قسمت از گفت‌وگوهای غیرعلنی میزبان احمد شریعتی، عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان بودیم تا از فراز و فرود عضویت در شورای اسلامی شهر از او سوال کنیم.

ایمنا: چند سال دارید و صاحب چند فرزند هستید؟

شریعتی: متولد سال ۱۳۴۷ هستم و یک دختر و یک پسر دارم.

پسرم مدرک دکترای حقوق دارد و در حال حاضر در بانک شهر مشغول به فعالیت است و در کنار مسئولیت‌های شغلی‌، بعضی امور حقوقی را نیز انجام می‌دهد؛ از افتخارات او این است که حافظ کل قرآن کریم است و دوره‌های تخصصی روابط عمومی و خبرنگاری را نیز با موفقیت طی کرده است.

پسرم پیش از عضویت من در دوره چهارم شورای اسلامی شهر اصفهان به صورت پاره‌وقت با سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان همکاری داشت؛ زمانی که وارد دوره چهارم شورا شدم، به او گفتم حقوقی که از این همکاری دریافت می‌کنی چقدر است؟ پاسخ داد حدود ۷۰۰ یا ۸۰۰ هزار تومان؛ همان زمان برای اینکه بتوانم بدون هیچ ملاحظه‌ای حرفم را بزنم و کسی نگوید که فرزند خودش در شهرداری مشغول به‌کار است، به او گفتم که بهتر است همکاری خود را با شهرداری قطع کند.

هرچند این تصمیم برایش دشوار بود، اما پذیرفت و از سیستم شهرداری خارج شد، در آن مقطع زمانی مشغول ادامه تحصیل بود و با این تصمیم، فرصت بیشتری برای تمرکز بر پایان دوره کارشناسی، سپس ورود به دوره کارشناسی ارشد، سپس دکتری پیدا کرد که در نتیجه مسیر تحصیل را ادامه داد و من نیز احساس راحتی بیشتری داشتم، چراکه نمی‌خواستم هیچ شائبه‌ای برای مردم ایجاد شود.

در دوره پنجم مدیریت شهری که عضو شورا نبودم، پسرم پس از دریافت مدرک کارشناسی ارشد، از طرف شهرداری برای همکاری دعوت شد، او وارد سیستم شد و در حوزه مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری و کنترل و نظارت، مشغول به فعالیت شد.

او با مدرک کارشناسی ارشد همچون سایر فرزندان این شهر، با همان شرایط و در جایگاه پارکبان مشغول به‌کار شد و در کنار مسئولیت‌های محوله، امور حقوقی مرتبط با همان حوزه را نیز به عهده گرفت و رضایت بالایی از عملکردش در مجموعه وجود داشت.

از آنجا که شرایط استخدام او مطابق با قانون تسهیلات ایثارگران صورت گرفت، در نهایت به‌صورت رسمی در شهرداری مشغول به‌کار شد، با این حال، زمانی که در دوره ششم مجدد به‌عنوان عضو شورای اسلامی شهر اصفهان انتخاب شدم، باز به او گفتم که برای پرهیز از هرگونه شائبه و حفظ شأن شورا و اعتماد مردم، بهتر است در شهرداری نماند.

با وجود اینکه استخدام او قانونی و بر اساس ضوابط و مقررات بود و حتی پیش از دوره پنجم که من عضو شورا نبودم، وارد سیستم شده بود، برای حفظ شفافیت و پرهیز از هرگونه برداشت منفی، از او خواستم از سیستم شهرداری خارج شود.

پسرم در نهایت باز هم از شهرداری خارج و در بانک شهر مشغول به فعالیت شد؛ او پیش از آن نیز سابقه همکاری با بانک رسالت و بانک شهر را داشت و بر اساس همان سوابق کاری و موفقیت در آزمون، به‌طور رسمی به استخدام بانک شهر درآمد و هم‌اکنون با آرامش خاطر، بدون هیچ حاشیه‌ای مشغول به‌کار است و ما نیز شکرگزاریم که در این مسیر توانستیم با رعایت اصول شفافیت و سلامت اداری، از ایجاد هرگونه ابهام در ذهن مردم جلوگیری کنیم.

بر خود لازم می‌دانم که با صداقت و شفافیت، این موارد را با مردم در میان بگذارم تا هیچ‌گونه سوء‌برداشت یا ذهنیتی نسبت به بهره‌مندی فرزندم از جایگاه من در شورا ایجاد نشود، زیرا همواره باور داشته‌ام که اعضای شورا باید در تمام رفتارها و تصمیماتشان الگویی برای رعایت عدالت، صداقت، قانون‌مداری و مسئولیت‌پذیری باشند و از هرگونه انتساب نادرست یا موقعیت‌طلبی‌های فردی پرهیز کنند.

دخترم نیز دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم تربیتی است و در یکی از دانشگاه‌ها مشغول به‌کار است.

ایمنا: کجا متولد شدید؟

شریعتی: در روستای کمال‌آباد از توابع شهرستان جرقویه متولد شدم و افتخار می‌کنم که زادگاه من روستا بوده است؛ سال‌ها پیش به اصفهان مهاجرت کردم و هم‌اکنون بیش از ۳۰ سال است که در شهر اصفهان سکونت دارم و محل زندگی من در حال حاضر محله «ارغوانیه» واقع در منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان است؛ با افتخار اعلام می‌کنم که در جمع مردم شریف خوراسگان زندگی می‌کنم و از این موضوع خرسندم.

بسیاری از بستگان از جمله خواهران و برادرانم نیز در همین منطقه ساکن هستند و زندگی آرام و خوبی دارند؛ منطقه‌ای که از هر لحاظ دارای محیطی مناسب و مردمانی نیک‌سرشت است.

پدر مرحومم زمانی که خوراسگان هنوز به اصفهان الحاق نشده بود و شهرداری مجزا داشت، به‌عنوان مشاور در شورای منطقه شهرداری خوراسگان و شورای اسلامی این شهر ایفای نقش می‌کرد.

ایمنا: برنامه روزانه آقای شریعتی چیست؟

شریعتی: بسته به برنامه‌ها و تعهداتی که در برخی سازمان‌های وابسته به شهرداری اصفهان دارم و در آن‌ها به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره فعالیت می‌کنم، در صورتی که صبح شنبه کمیسیون خاصی در شورا برگزار نشود یا جلسه هیئت‌مدیره‌ای تشکیل شده باشد، ابتدا به این جلسات مراجعه می‌کنم و سپس به شورای اسلامی شهر می‌روم.

به‌طور معمول از روز شنبه تا پایان هفته در شورا حضور دارم و به جز روزهای دوشنبه که ویژه ملاقات مردمی است، گاهی به‌دلیل افزایش درخواست‌ها، روز شنبه نیز ملاقات مردمی دارم.

در صورت نداشتن برنامه دیگر، تا ساعت ۱۲:۰۰ در ساختمان شورای اسلامی شهر حضور دارم و پس از آن در مطب شخصی خود به فعالیت پزشکی می‌پردازم، بیشتر بعدازظهرها در مطب حضور دارم و پس از پایان کار مطب، در بعضی موارد در نماز جماعت مغرب و عشا یکی از مساجد شرکت می‌کنم.

مطب من علاوه‌بر ارائه خدمات درمانی، به عنوان یک پایگاه ملاقات مردمی نیز عمل می‌کند و در کنار بیماران، شهروندان زیادی برای پیگیری مسائل خود مراجعه می‌کنند، به‌طوری‌که بیش از ۷۵ درصد مراجعه‌کنندگان به مطب، برای مسائل غیرپزشکی مراجعه می‌کنند.

علاوه بر فعالیت در حوزه پزشکی عمومی، سابقه فعالیت در آموزش و پرورش را نیز دارم؛ ابتدا به‌عنوان مربی پرورشی استخدام شدم و چندین سال در این حوزه فعالیت کردم، پس از آن، با ادامه تحصیل در رشته پزشکی به‌عنوان پزشک مشغول به‌کار شدم و در نهایت از آموزش و پرورش بازنشسته شدم؛ تجربیاتم در حوزه‌های پرورشی و تربیتی همیشه در کنار معلمی و طبابت با من بوده است.

یکشنبه‌ها صبح‌، از ساعت ۰۶:۰۰ در جلسات مربوط به خیریه‌هایی همچون دیابت، صرع حضور دارم و در بعضی از این خیریه‌ها به عنوان عضو هیئت امنا یا عضو هیئت‌مدیره فعالیت می‌کنم و در صورتی که جلسات خیریه‌ها یا شورا تشکیل نشود، این زمان به کار در خیریه‌ها اختصاص داده می‌شود و پس از آن به جلسه علنی شورای اسلامی شهر می‌روم، سپس در جلسه کمیسیون ماده ۱۰۰ شرکت و پس از آن به کمیته نظارتی شورا مراجعه می‌کنم؛ برنامه بعدازظهر نیز مجدد حضور در مطب است.

دوشنبه‌ها برنامه‌ای مشابه دارم؛ در این روز جلسات هیئت‌مدیره سازمان‌های شهرداری همچون آتش‌نشانی، مدیریت پسماند یا شرکت نیک‌اندیش تشکیل می‌شود و سپس نوبت ملاقات مردمی است که تا ساعت ۱۵:۰۰ ادامه دارد، پس از آن در کمیسیون خدمات، محیط زیست، بهداشت و سلامت و خدمات شهری شرکت می‌کنم و پس از پایان این جلسات دوباره به مطب مراجعه می‌کنم.

سه‌شنبه‌ها از ساعت ۰۶:۰۰ جلسه کمیسیون تلفیق شورا برگزار می‌شود و در صورت نداشتن برنامه دیگر، به جلسات هیئت‌مدیره یا کمیسیون ماده ۷ حفظ و تثبیت فضای سبز می‌روم، سپس به سازمان پارک‌ها و فضای سبز سر می‌زنم.

چهارشنبه‌ها در صورتی که جلسه هیئت‌مدیره سازمان آتش‌نشانی برگزار نشود، ابتدا به شورای اسلامی شهر می‌روم و پس از آن در مراسم افتتاح پروژه‌ها یا جلسات مرتبط شرکت می‌کنم و از ساعت ۱۳:۰۰ نیز در جلسه هیئت‌رئیسه شورا حضور دارم.

پنجشنبه‌ها زمان آزاد بیشتری دارم و به‌طور معمول به ملاقات‌های مردمی یا بازدیدهایی که به شهروندان وعده داده‌ام، اختصاص پیدا می‌کند؛ این بازدیدها برای مشاهده مشکلات از نزدیک و پیگیری مسائل عمرانی و اجتماعی محلات انجام می‌شود.

جمعه‌ها بسته به حضورم در اصفهان، ممکن است در نماز جمعه اصفهان یا خوراسگان شرکت کنم؛ با این حال جمعه‌ها را بیشتر به خانواده اختصاص می‌دهم.

ایمنا: مهم‌ترین بیماری حال حاضر شهر از نظر شما چیست؟

شریعتی: نخستین و مهم‌ترین مشکل در اصفهان، نبود آب در رودخانه زاینده‌رود است؛ موضوعی که تأثیرات عمیقی بر روحیه و ساختار اجتماعی مردم این شهر داشته است؛ در هفته‌های اخیر که آب در زاینده‌رود جریان داشت، تغییرات محسوسی در رفتار و روحیه مردم دیده شد که نشان‌دهنده اهمیت حیاتی حضور آب در این منطقه است.

جریان آب در زاینده‌رود نه‌تنها به بهبود وضعیت محیط زیست کمک می‌کند، بلکه موجب تغییر ساختار اقلیمی و جوی اصفهان نیز می‌شود و همواره آرزوی اهالی و مسئولان بوده که این آب جاری در رودخانه باقی بماند تا بتواند زندگی را به طبیعت و مردم این شهر بازگرداند.

موضوع بعدی که پیش‌زمینه‌ای برای پیشگیری از مشکلات زیست‌محیطی و بهداشتی است، مسئله تردد و حمل‌ونقل و آلایندگی صنایع در اصفهان است و این عوامل تشدیدکننده موجب افزایش میزان آلاینده‌ها در هوای این شهر شده است؛ این موضوع از دیدگاه پزشکی نگرانی‌های جدی ایجاد کرده است، چراکه تبعات ناشی از این آلودگی‌ها و همچنین نبود آب کافی در زاینده‌رود، موجب بروز بیماری‌های نوپدید و خطرناک در اصفهان شده است.

از جمله این بیماری‌ها، سرطان‌های نوپدید است که در اصفهان به‌صورت نگران‌کننده‌ای در حال افزایش است؛ این سرطان‌ها به‌ویژه سرطان‌های دستگاه تنفسی که ریه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و سرطان‌های مربوط به دستگاه گوارش از جمله روده، ارتباط مستقیمی با آلودگی محیط زیست و شرایط زیستی اصفهان دارد و شاهدان عینی و پزشکان متخصص در مطب‌های این شهر، افزایش این نوع بیماری‌ها را به وضوح مشاهده می‌کنند و این موضوع را یکی از مهم‌ترین چالش‌های بهداشتی و پزشکی اصفهان می‌دانند.

در گذشته، بیماری‌هایی همچون ام اس نیز در اصفهان شیوع داشت که در آن زمان این بیماری‌ها قابل تحمل تلقی می‌شد و زندگی با آن‌ها ممکن بود، اما هم‌اکنون با افزایش مشکلات ناشی از تصادفات، بیماری‌های قلبی به‌ویژه سرطان‌ها، اصفهان بین کلان‌شهرهای ایران در رتبه‌های اول تا سوم از نظر میزان ابتلاء قرار گرفته؛ این شرایط به شدت نگران‌کننده و نیازمند توجه ویژه مسئولان و برنامه‌ریزان بهداشتی و محیط زیستی است.

درخواستی که منجر به کشف تخلف مدیر منطقه شد/ وقتی پسر عضو شورا مجبور به استعفا شد!

ایمنا: به‌طور معمول، وقتی کسی عضو شورای اسلامی شهر می‌شود، انتظاراتی بین اقوام و آشنایان به‌وجود می‌آید؛ آیا موردی بوده است که درخواست یا سفارشی مغایر قانون از شما داشته باشند؟

شریعتی: در دوره چهارم مدیریت شهری اصفهان که نایب‌رئیس شورای شهر بودم، یکی از اقوامم نزد من آمد و اظهار داشت که حضورم در شورای اسلامی شهر برای او ضرر داشته است، زمانی که علت را پرسیدم، گفت زمینی که در منطقه‌ای مشخص به او اجاره داده می‌شد، دیگر تمدید نمی‌شود و مالکان به‌دلیل نزدیکی و نسبت خانوادگی با من، از تمدید اجاره خودداری کرده‌اند؛ این موضوع برایم جالب بود و موجب شد سرنخی پیدا کنم تا آن را دقیق‌تر بررسی کنم.

با بررسی‌هایی که انجام دادیم متوجه شدیم که کاربری زمین مذکور کشاورزی بوده و دارای چاه آب است که طی چند سال گذشته اجاره آن را دریافت می‌کردند، اما پس از اینکه اطلاع یافتند من به‌عنوان نماینده در شورای اسلامی شهر فعالیت می‌کنم، این روند قطع شده بود و او درخواست کرد تا اگر ممکن است من واسطه شوم تا اجاره زمین مجدد به او داده شود، چراکه این قطع اجاره از نظرش بی‌دلیل و غیرمنطقی بود و چند سالی این وضعیت ادامه داشت.

تصمیم گرفتم موضوع را دقیق‌تر پیگیری کنم، بررسی‌های اولیه نشان داد که چک‌های پرداختی اجاره زمین به‌طور غیرقانونی توسط شهرداری رد شده است و بر اساس ضوابط، این زمین باید از طریق مزایده عمومی اجاره داده می‌شد تا افراد واجد شرایط بیشتری امکان بهره‌برداری از آن را داشته باشند.

پیگیری‌ها نشان داد که شهردار منطقه مربوط، قراردادی خارج از چارچوب ضوابط و قوانین معمول با مالکان زمین بسته بود که این قرارداد و روند غیر قانونی، موجب قطع اجاره به اقوام من شده بود و این مسئله نوعی تخلف آشکار اداری و مدیریتی را نشان می‌داد که توسط مدیر منطقه انجام شده بود و منجر به نارضایتی و ایجاد مشکلاتی برای شهروندان شده بود.

این تجربه برای من درس بزرگی بود، چراکه برخلاف بعضی باورها، بسیاری از شهروندان درخواست‌های غیرمعمول و نامتعارف از مسئولان ندارند و عمده خواسته‌ها بر پایه قانون و عدالت استوار است.

در طول فعالیت‌های خود هرگز با درخواست‌های خاص و غیرقانونی از سوی اقوام یا آشنایان روبه‌رو نشده‌ام؛ بیشترین مواردی که برای من پیش آمده، درخواست‌هایی ساده و معمولی همچون هماهنگی برای بلیت یک مکان گردشگری یا استفاده از امکانات فرهنگی و تفریحی شهر بوده است.

ایمنا: اگر در حال حاضر در شورای اسلامی شهر مشغول نبودید، دوست داشتید کجا باشید؟

شریعتی: اگر در حال حاضر عضوی از این شورا نبودم، مطابق روال سابق به خدمت در مطب و فعالیت‌هایی که همیشه آرزوی آن را داشته‌ام، مشغول می‌شدم.

در هر مکانی مفید باشم، به فعالیت ادامه می‌دهم، اگر هدفم تنها منافع شخصی بود، هرگز در محله ارغوانیه ساکن نمی‌شدم، اما آرامش و سکون در این محله، برخلاف تصور عموم، همواره برای من مهم بوده است.

همواره آرزو داشته‌ام و تلاش کرده‌ام در هر لحظه کاری انجام دهم که مورد رضایت خداوند باشم؛ کاری که اساس آن خدمت به خلق خدا است.

ایمنا: چقدر از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنید؟ آخرین باری که سوار مترو یا اتوبوس شدید چه زمانی بوده است؟

شریعتی: طی دو ماه گذشته تجربه استفاده از وسایل نقلیه مختلف در شهر برای من متنوع بوده است؛ مترو را دو ماه پیش تجربه کردم، اتوبوس را تقریباً دو هفته پیش و تاکسی را بیشتر از آن، البته با در نظر گرفتن شرایط سیستم حمل‌ونقل عمومی شهر که شامل راننده و خودروهای متعدد است، از دوچرخه نیز به‌طور گسترده استفاده می‌کنم و با آن به بسیاری از نقاط شهر رفت و آمد می‌کنم.

زمانی که آقای جمالی نژاد، استاندار فعلی، شهردار اصفهان بود، ایده «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» را مطرح کردند؛ آن زمان من و اعضای شورای اسلامی شهر هر کدام یک دوچرخه داشتیم و پیشنهاد خرید دوچرخه‌ها برای اعضای شورا را خودم مطرح کردم و شهرداری دوچرخه‌ها را در اختیار اعضا قرار داد تا در سطح شهر تردد کنیم.

یکی از دوچرخه‌ها را خریدم و خارج از این برنامه، در رفت و آمدهای روزمره و کارهای مربوط به شهر با دوچرخه خودم تردد می‌کردم و این روند در شورای اسلامی شهر نیز به همین صورت ادامه داشت.

قبل از شیوع ویروس کرونا، هر جمعه حدود ۴۵ کیلومتر دوچرخه‌سواری می‌کردم و ساعت ۵:۰۰ همراه با گروهی از دوچرخه‌سواران به سمت ناژوان و جاده نجف‌آباد می‌رفتیم، پس از انجام نرمش و صرف صبحانه، بازمی‌گشتیم.

با شیوع کرونا، محدودیت‌هایی در استفاده از دوچرخه و رفت و آمدها به‌وجود آمد، اما هم‌اکنون دوباره با آمادگی کامل و استفاده از دوچرخه شخصی خودم مشغول تردد در شهر هستم، البته استفاده‌ام از حمل‌ونقل عمومی کمتر شده است و در میان گزینه‌های موجود، تاکسی بیشترین استفاده را برای من دارد.

ایمنا: مهم‌ترین دغدغه شما درباره اصفهان چیست؟

شریعتی: یکی از دغدغه‌های مهم من، حفظ جایگاه ویژه شهر اصفهان است؛ شهری که از دیرباز به‌دلیل تاریخ تمدنی غنی، جایگاه زیست‌محیطی ویژه و ارزش‌های فرهنگی و هنری برجسته، همواره در صدر شهرهای ایران قرار داشته است، در سال‌های اخیر روندی معکوس و پس‌رفت در آن مشاهده شده است.

سیاست‌های کلان حاکمیتی در برابر اصفهان موجب شده است تا این شهر از جایگاه شایسته خود فاصله بگیرد و با وجود میزبانی‌های مناسب و فعالیت‌های انجام شده، همچنان مظلوم واقع شود، ما در حیطه ملی آنگونه که باید از شهر و استان خود محافظت نکرده‌ایم و این نارسایی‌ها به‌دلیل عملکرد افرادی است که در رأس کار بوده‌اند.

نوعی جمعیتی مطالعاتی به نام «نصف جهان» داریم که در آن بسیاری از رجال تراز اول کشور اصفهانی هستند، اما این افراد مسئولیت دفاع از جایگاه اصفهان را به‌خوبی انجام نداده‌اند.

نجابت، دین‌داری، مرجعیت دینی، هنر، موسیقی و فلسفه شهر اصفهان جزو سرمایه‌های سرآمد و میراث ملموس و ناملموس این خطه است، اما با وجود این داشته‌ها، این سوال مطرح است که چه اتفاقی افتاد که امروز در صنعت، کشاورزی و تولید ضربه‌های جدی به این شهر وارد شده است؟

اصفهان در تولید پروتئین و لبنیات در رتبه اول و دوم کشور قرار دارد، پس چرا این جایگاه حفظ نشده است؟ مصمم هستم که این جایگاه را حفظ کنم و برای آن تلاش خواهم کرد.

ایمنا: آیا از اینکه مدت فعالیت شورای ششم تمدید شد، خوشحال شدید؟ نظرتان در این‌باره چیست؟

شریعتی: همین که خداوند بار دیگر فرصتی کوتاه در اختیار ما نهاد تا بتوانیم از آن بهره گیریم، نعمتی بزرگ است؛ فرصتی که می‌توانیم بار دیگر به آسیب‌شناسی گذشته بنشینیم و بیش از پیش در راه خدمت به مردم گام برداریم؛ این زمان مهلتی ارزشمند برای تأمل و تلاش بیشتر در مسیر خیر و صلاح جامعه است.

ایمنا: مهم‌ترین دستاورد دوره ششم شورای اسلامی شهر اصفهان از نظر شما چه بوده است؟

شریعتی: از مهم‌ترین دستاوردهای دوره ششم شورای اسلامی شهر اصفهان، پیشرفت‌های چشمگیر در دو اولویت اساسی بوده است؛ نخست حفظ محیط زیست شهر که پروژه مترو نمونه بارز این تلاش‌هاست و در مسیر توسعه به خوبی پیش می‌رود و دوم نگهداری و توسعه فضای سبز که در حوزه خدمات شهری، نظافت و جمع‌آوری پسماند نیز رشد قابل توجهی داشته است؛ چنان‌که حتی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز از عملکرد اصفهان به‌عنوان الگویی شایسته یاد کرده است که خود نشانه‌ای از جهش مثبت و چشمگیر است.

در بخش جذب سرمایه‌گذار هنوز با چالش‌هایی روبه‌رو هستیم که باید در سال جاری با برنامه‌های ویژه به آن بپردازیم، زیرا برای من دشوار است که ببینم سرمایه‌گذاران اصلی ما، یعنی مردم اصفهان، به‌جای سرمایه‌گذاری در شهر خود، به استان‌های دیگر یا حتی کشورهای خارجی همچون قبرس، ترکیه، عمان و امارات می‌روند؛ این موضوع من را نگران و ناراحت کرده است که چرا این ظرفیت عظیم داخلی تنها در کشورهای همسایه هزینه می‌شود.

این وضعیت بیانگر آن است که هنوز نتوانسته‌ایم خدمات و تسهیلات لازم برای جذب سرمایه‌گذاران به‌درستی فراهم کنیم، اما امیدواریم با تلاش و برنامه‌ریزی‌های سال جاری، بتوانیم این کمبودها را جبران کنیم و سرمایه‌های ارزشمند مردم اصفهان را به شهر خود بازگردانیم.

ایمنا: به عملکرد خودتان چه نمره‌ای می‌دهید؟

شریعتی: اگر بخواهم به عملکردم نمره بدهم، معتقدم که این نمره را بهتر است مردم بدهند، اما از زمان‌هایی که صرف خدمت به مردم کرده‌ام، خوشحالم و راضی هستم؛ به این تلاش و وقت‌گذاری به خودم نمره کامل ۲۰ می‌دهم، چراکه هر لحظه‌ای که صرف کردم، دِین و وظیفه‌ای است که به گردن داشته‌ام.

سپاسگزار خانواده‌ام که در طول این سال‌ها با تمام دشواری‌ها و سختی‌ها کنار من ایستاده‌اند به‌ویژه همسرم که با صبوری و تحمل، همراه و پشتیبان من بوده است.

درخواستی که منجر به کشف تخلف مدیر منطقه شد/ وقتی پسر عضو شورا مجبور به استعفا شد!

ایمنا: حرف دل احمد شریعتی پس از چهار سال خدمت به مردم اصفهان چیست؟

شریعتی: من مردم شهرم را بسیار دوست دارم، دل در گرو آن‌ها نهاده‌ام، عاشق کشور ایران هستم و عشق ناب و حقیقی من، اصفهان است.

صادقانه می‌گویم وقتی مردم اصفهان به استان‌های دیگر می‌روند و نام شهرمان را می‌برند، بهترین صفات اخلاقی را در آن‌ها دیده‌ام. در وجود مردم اصفهان، ارزشی کم‌نظیر است و من با تمام وجود به آن‌ها عشق می‌ورزم.

ایمنا: چند نفر را نام می‌برم اولین چیزی که به ذهنتان می‌رسد را بفرمائید.

سیدامیر سامع: مرد بااخلاق، پیشکسوت و با تجربه

علی صالحی: جوان مؤدب و باسواد

احمدرضا مصور: پیر میکده شهر و خدمات شهری و شهرداری و مسلط به قوانین

محمدرضا فلاح: مدافع حقوق مردم

مجید نادرالاصلی: پیشکسوت و مهربان

محمد نورصالحی: کارکشته و متخصص

مصطفی نباتی‌نژاد: جوان مؤدب، پژوهشگر و باسواد

ابوالفضل قربانی: پیشکسوت ارزشی و متخصص

رسول میرباقری: مرد با اخلاق و متخصص

فرزانه کلاهدوزان: یک شخصیت با سواد ارزشی، همچون یک خواهر برای من

حجت‌الاسلام منوچهر مهروی‌پور: روحانی متدین و با اخلاق

عباس حاج‌رسولی‌ها: پیر میکده و مردی با کوله بار تخصص و تجربه

برای مشاهده فیلم این گفت‌وگو روی لینک http://imna.ir/x9qTp کلیک کنید.

کد خبر 870765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.