کردستان به سالن ورزشی ویژه رشته کوهنوردی نیاز اساسی دارد

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: استان کردستان به سالن مسقف استاندارد ویژه رشته کوهنوردی نیاز اساسی دارد که از سرمایه‌گذاران می‌خواهیم در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آمنه غلام‌ویسی امروز _سه‌شنبه ششم خرداد_ در مجمع انتخابات رئیس و اعضا هیئت رئیسه هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان کردستان که با حضور رئیس فدراسیون کوهنوردی برگزار شد، اظهار کرد: رشته کوهنوردی در استان کردستان با توجه به شرایط جغرافیایی و فیزیکی استان، جزو رشته‌های مورد علاقه مردم است و در خون مردم این استان وجود دارد.

وی افزود: رشته کوهنوردی یکی از رشته‌های گران‌قیمت است و وسایل آن بسیار هزینه‌بردار بوده که یکی از انتظارات ما از هیئت رئیسه جدید کوهنوردی استان، جذب حامی و منابع مالی برای آن است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان عنوان کرد: اداره‌کل ورزش و جوانان استان در سال ۱۴۰۲ حدود ۲۶۵ میلیون تومان و در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۸۹۱ میلیون تومان به هیئت کوهنوردی استان و شهرستان‌ها کمک کرده است و در سال جاری نیز باز هم حمایت‌های خود را ادامه خواهد داد، هرچند با توجه هزینه‌بردار بودن تجهیزات این رشته، شاید این مبالغ ناچیز باشد.

غلام‌ویسی تصریح کرد: تعداد ورزشکاران سازمان یافته رشته کوهنوردی استان کردستان از سال ۱۴۰۲ تاکنون کاهش یافته که یکی از دلایل آن بحث نابسامانی مدیریتی هیئت این رشته ورزشی بوده است.

وی با تقدیر از شهرداری سنندج جهت احداث دیواره صخره‌نوردی در پارک آبیدر، گفت: استان کردستان به زیرساخت‌های ورزشی و مکان مسقف ویژه کوهنوردی نیاز اساسی دارد و در بحث سالن استاندارد برای این رشته با کمبود مواجه هستیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان اضافه کرد: اگر سرمایه‌گذاری بتواند در بحث احداث سالن ورزشی برای رشته کوهنوردی در استان کردستان سرمایه‌گذاری کند، اداره کل ورزش و جوانان، فضا و زمین لازم را در اختیار او خواهد گذاشت.

غلام ویسی تاکید کرد: جذب منابع و حامی مالی یکی از اولویت‌های اصلی هیئت کوهنوردی استان کردستان باید باشد تا بتواند مسابقات ورزشی خود را برگزار کند.

به گزارش ایمنا، عباس کریمیان در این مجمع انتخاباتی با کسب ۱۲ رأی از ۱۹ رأی مأخوذه به مدت چهار سال به عنوان رئیس جدید هیئت کوهنوردی استان کردستان انتخاب شد.

کد خبر 869748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.