ایمن‌سازی بزرگراه ردانی‌پور؛ ۴۲ میلیارد ریال هزینه و آمار صفر فوتی در سال گذشته

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: به‌دلیل حوادث منجر به فوت در سال‌های گذشته در بزرگراه شهید ردانی‌پور، اجرای طرح‌های ایمنی در این بزرگراه را در دستور کار قرار دادیم که این اقدامات موجب شد سال گذشته هیچ تلفات جانی در اثر حوادث رانندگی در بزرگراه مذکور نداشته باشیم.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن اشاره به ایمن‌سازی بزرگراه شهید ردانی‌پور اظهار کرد: تا سال گذشته احداث حفاظ بتنی میانی بزرگراه حدفاصل پل چمران تا پل آیت اله صادقی به‌طور کامل انجام شد، ادامه این طرح حدفاصل پل آیت‌الله صادقی تا پل امام خمینی (ره) نیز در روزهای آتی شروع خواهد شد..

وی افزود: تصادفات و حوادث رانندگی در این محل به‌دلیل عریض بودن و سرعت بالای خودروها و در ساعات نیمه شب رخ می‌داد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان ادامه داد: بدین منظور عملیات اجرایی جداول نیوجرسی در دوطرف بلوار میانی بزرگراه شهید ردانی‌پور، همچنین نصب گاردریل در طرفین این بزرگراه اجرا شد که طبق نظر مراجع مربوطه و پلیس راهور پس از این اقدامات هیچ‌گونه تصادف منجر به فوتی رخ نداده است.

محمدحسینی با اشاره به تکمیل احداث حفاظ بتنی در رفیوژ میانی بزرگراه شهید ردانی‌پور تصریح کرد این پروژه حدفاصل پل آیت الله صادقی تا پل امام خمینی (ره) به طول ۴۰۰ متر و هزینه بیش از ۴۲ میلیارد ریال به‌زودی آغاز خواهد شد.

کد خبر 869566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.