سوم خرداد نماد ایمان، اتحاد و فداکاری ملت ایران است

استاندار کرمانشاه گفت: سوم خرداد نماد ایمان، اتحاد و فداکاری ملت ایران است، همان روحیه‌ای که امروز نیز برای عبور از چالش‌های پیش‌ِرو و مقابله با جنگ روایت‌ها و تحریم‌ها به آن نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _شنبه سوم خرداد_ در مراسم بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر که با حضور نیروهای مسلح در ستاد فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: سوم خرداد یادآور رشادت‌ها و ایثارگری‌هایی است که برگ زرینی در تاریخ مقاومت ملت ایران رقم زد.

وی با اشاره به نقش ایمان در دستیابی به پیروزی، افزود: فتح خرمشهر با دست خالی اما دلی سرشار از توکل حاصل شد و همان‌گونه که امام راحل فرمودند «خرمشهر را خدا آزاد کرد» چراکه وقتی دل‌ها به خدا متصل باشد، حتی در دل محاصره نیز راه پیروزی گشوده می‌شود.

استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: در شرایطی که رژیم بعث عراق با ابزارهای پیشرفته و تصور اشراف کامل اطلاعاتی در خرمشهر حضور داشت، نیروهای مؤمن ایرانی با اتکای به ایمان، وحدت، ولایت‌پذیری و خودباوری توانستند دشمن را عقب برانند و آزادسازی این شهر را رقم بزنند.

حبیبی با تأکید بر تداوم تهدیدهای دشمن در شکل‌های جدید، تصریح کرد: امروز نیز با خرمشهرهایی روبه‌رو هستیم که باید فتح شود، اما نه با جنگ سخت بلکه در میدان رسانه و روایت؛ دشمنان به‌دنبال نفوذ به ذهن و قلب نسل جوان هستند و تنها راه مقابله، تکیه بر بصیرت و هوشیاری جمعی است.

وی با اشاره به ضرورت حفظ روحیه ایثار در رویارویی با مشکلات امروز، عنوان کرد: اگر ملت ایران در دوران جنگ با امکانات محدود پیروز شد، امروز نیز با حفظ همان روحیه، می‌توان بر مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی فائق آمد.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: جامعه نیازمند امید است و مسئولان باید با صداقت با مردم سخن بگویند، اتحاد و تلاش داخلی رمز عبور از چالش‌ها است و اعتماد به نسل جوان همچون دوران دفاع مقدس، کلید پیروزی در جنگ نرم خواهد بود.

حبیبی تأکید کرد: ما ملتی هستیم که در اوج فشارها و تحریم‌ها، مسیر پیشرفت را گم نکردیم و با تکیه بر امنیت پایدار حاصل از فداکاری نیروهای مسلح، همچنان در مسیر عزت و اقتدار ملی گام برمی‌داریم.

کد خبر 868814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.