ضرورت در نظر داشتن تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از گرمازدگی در راهپیمایی اربعین حسینی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر بر ضرورت در نظر داشتن تمهیدات لازم برای پوشش امدادی مناسب و تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز گرمازدگی و مشکلات ناشی از آن در روزهای راهپیمایی اربعین تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان بابک محمودی صبح امروز _شنبه سوم خرداد_ در بازدید از مرز شلمچه با اشاره به وضعیت اقلیمی و گرمای طاقت‌فرسای خوزستان در روزهای برگزاری مراسم راهپیمایی عظیم اربعین حسینی بر ضرورت تمهیدات لازم جهت پوشش امدادی مناسب و در نظر داشتن تدابیر پیشگیرانه از گرمازدگی و بروز مشکلات ناشی از آن تاکید و اظهار کرد: خدمات رسانی هلال احمر تنها به ایام اربعین ختم نمی‌شود، بنابراین تقویت زیرساخت‌ها و احداث قرارگاه‌های مرزی در منطقه‌های پایانه‌ای شلمچه و چذابه ضروری است.

وی افزود: با توجه به تقویت ناوگان امدادی جمعیت هلال‌احمر امسال شاهد ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات امدادی خواهیم بود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر کشور ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر ادامه داد: ما بر پیمان خود با رفیقان شهیدمان هستیم و راه و سنگر خدمت به مردم را با اقتدار و صلابت حفظ خواهیم کرد.

آمادگی هلال‌احمر خوزستان برای ارائه خدمات در ایام اربعین

حسن عبودی مزرعی، سرپرست جمعیت هلال احمر استان خوزستان اظهار کرد: ضرورت همدلی، بسیج امکانات و تجهیزات و همکاری تنگاتنگ همه دست‌اندرکاران برای ارائه خدمات مناسب به زائران حرم سید الشهدا ضرورت دارد و امید است مصداق عینی آن را در خوزستان و در جریان اجرای طرح اربعین حسینی (ع) شاهد باشیم.

وی افزود: این جمعیت از ماه‌ها قبل در تدارک آماده‌سازی توان امدادی، آموزش و بازآموزی عوامل اجرایی مشارکت کننده در طرح و استفاده از ظرفیت‌های موجود بوده است تا امکان خدمت‌رسانی شایسته و در خور شأن زائران فراهم شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه این بازدید رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور به همراه مدیرعامل و سایر مدیران استانی و شهرستانی با حضور در مسجد و یادمان شهدای گمنام بار دیگر با آرمان‌های انقلاب و شهیدان تجدید میثاق کردند.

کد خبر 868753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.