مقابله اثرگذار با جرایم و مفاسد اقتصادی نیازمند استراتژی هدفمند و منسجم‌تر است

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: مقابله اثرگذار با جرایم اقتصادی نیازمند استراتژی هدفمند و همراهی ملی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پلیس، سردار حسین رحیمی در همایش رؤسای پلیس‌های امنیت اقتصادی کشور با تاکید بر اینکه پلیس امنیت اقتصادی حمایت از فعالان اقتصادی را از جمله مهم‌ترین مأموریت‌های خود می‌داند، اظهار کرد: به طور حتم برای تحقق هر چه بهتر مأموریت‌های تعیین شده و رسیدن به افق‌های تعیین شده تعامل و همکاری و هم‌افزایی نهادها، سازمان‌ها و فعالان اقتصادی با پلیس بسیار لازم و ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه مسئله قاچاق از جمله مهمترین عوامل و دلایل ایجاد چالش و مشکل در اقتصاد کشور است که باید با اقتدار با این پدیده شوم مقابله جدی و همه جانبه داشته باشیم، افزود: در حوزه مقابله با پدیده قاچاق، پلیس با همه وجود ایستاده است و در این مسیر در کنار اقدامات سلبی با تمرکز بر اقدامات ایجابی به دنبال جلب حمایت فعالان اقتصادی و رفع موانع و چالش‌های حوزه کاری آنان هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با انتقاد شدید از بعضی ترک فعل‌ها و نبود شفاف‌سازی و همکاری‌های لازم از سوی برخی فعالان اقتصادی بیان داشت: برای مقابله اثر گذار با جرایم و مفاسد اقتصادی نیازمند استراتژی هدفمند و منسجم‌تری هستیم که همه باید در این مهم نقش‌آفرین باشیم.

سردار رحیمی با اشاره به شهادت دو نفر از همکاران در استان‌های قم و هرمزگان در مسیر مقابله با قاچاق کالا بیان داشت: پلیس برای دفاع از امنیت اقتصادی کشورمان تا پای جان ایستاده است و این موضوع را در عمل ثابت کرده است.

وی با تاکید بر اینکه فعالان اقتصادی به طور قطع می‌توانند با اطلاعات خود پلیس را در ضربه زدن به مراکز کالای قاچاق یاری رسانند، گفت: امروز پلیس امنیت اقتصادی از بازارچه‌های مرزی تا گمرکات، بنادر، مناطق آزاد تا سطح عرضه در شهرها حضوری فعال دارد تا امنیت اقتصادی کشور را تأمین کند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه همه باید تلاش کنیم با تحقق شعار سال رونق اقتصادی را برای کشور ایجاد کنیم، بیان داشت: برای تحقق شعار سال که تحقق آن موجب شکوفایی اقتصادی کشور می‌شود، همه باید سهیم و اثرگذار باشیم.

کد خبر 866961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.