شهید رئیسی رئیس‌جمهوری در تراز انقلاب اسلامی بود

امام‌جمعه خمینی‌شهر گفت: شهید رئیسی واقعاً رئیس‌جمهوری در تراز انقلاب اسلامی بود. چنان‌که مقام معظم رهبری نیز فرمودند، او شخصیتی جامع‌الاطراف داشت که نه‌تنها از تهدیدها و تحریم‌ها نمی‌هراسید، بلکه برای رفع تهدیدات و خنثی‌سازی تحریم‌ها تلاش می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام سیدحسین محمودآبادی ظهر امروز _جمعه بیست و ششم اردیبهشت_ ضمن تسلیت اولین سالگرد شهادت رئیسی و شهدای خدمت اظهار کرد: وجود شهید رئیسی نعمتی بزرگ برای ملت ایران بود و شاید به‌سبب برخی ناشکری‌ها، تقدیر الهی بر این قرار گرفت که ایشان را از ما بگیرد.

وی افزود: شهید رئیسی در تمام عرصه‌ها و مسئولیت‌هایی که از سازمان بازرسی تا ریاست‌جمهوری بر عهده داشت، با اخلاص و فروتنی تلاش کرد. اگر زندگی ایشان را مرور کنیم، می‌بینیم کاری نکرده که کسی از او گلایه‌ای داشته باشد. حتی منتقدان جدی وی نیز پس از شهادتش زبان به تمجید گشودند؛ اما متأسفانه برخی اطرافیان، حتی افراد متدین، انقلابی و دلسوز نظام، در دوران حیاتش دل او را آزردند.

امام‌جمعه خمینی‌شهر تصریح کرد: شهید رئیسی واقعاً رئیس‌جمهوری در تراز انقلاب اسلامی بود. چنان‌که مقام معظم رهبری نیز فرمودند، او شخصیتی جامع‌الاطراف داشت که نه‌تنها از تهدیدها و تحریم‌ها نمی‌هراسید، بلکه برای رفع تهدیدات و خنثی‌سازی تحریم‌ها تلاش می‌کرد.

محمودآبادی ادامه داد: این شهید بزرگوار با شجاعت، تصمیمات بزرگی برای کشور می‌گرفت، مانند حذف ارز ترجیحی، که اگرچه با انتقاداتی مواجه بود، اما در جهت قطع دست رانت‌خواران و مفسدان، گامی بزرگ و به‌نفع کشور بود.

وی با تأکید بر ضرورت برگزاری باشکوه مراسم بزرگداشت شهید رئیسی در شهرستان عنوان کرد: حضور در مراسم سالگرد این شهید، نوعی قدردانی از خادمان ملت است. تجلیل از خادم مردم، تجلیل از خود مردم و جامعه است. شهدای خدمت هرکدام ویژگی‌هایی داشتند که آنان را شایسته شهادت کرد و نامشان را در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار ساخت.

«نقاب اقتصادی ترامپ و تحقیر ملت‌ها»

امام‌جمعه خمینی‌شهر در ادامه با اشاره به سفر رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان، قطر و امارات گفت: ترامپ در سفر پیشین خود، درباره موضوعات سیاسی، خلیج فارس و حمایت از رژیم صهیونیستی صحبت کرد؛ اما در این سفر بیشتر بر مسائل اقتصادی و تجاری تمرکز داشت. با این حال، در سخنرانی‌اش بار دیگر به خباثت خود علیه ایران ادامه داد؛ به‌گونه‌ای که در سخنرانی ۴۸ دقیقه‌ای خود، ۷۸ بار نام ایران را برد و ملت ما را "ضعیف‌شده" توصیف کرد.

محمودآبادی اظهار کرد: باید برای ترامپ یک تور ایران‌گردی ترتیب داد تا با چشمان خود ایران را ببیند؛ امروز حتی روستاهای ما نیز از امکانات و زیرساخت‌های کامل زندگی برخوردارند. ایران چیزی از دنیا کم ندارد و همه این دستاوردها مرهون تلاش مسئولانی است که صادقانه به نظام جمهوری اسلامی خدمت کرده‌اند.

وی تأکید کرد: اگر ایران ضعیف است، پس چرا "گزینه‌های روی میز" خود را عملی نمی‌کنید؟ اگر ایران ضعیف بود، همانند افغانستان یا عراق نابودش می‌کردید. یکی از نشانه‌های قدرت جمهوری اسلامی این است که با شهادت رئیس‌جمهور و شماری از مسئولان در یک سانحه هوایی، بدون یک روز تأخیر، طبق قانون، ظرف ۵۰ روز انتخابات برگزار می‌شود و مردم، رئیس‌جمهور خود را انتخاب می‌کنند.

امام‌جمعه خمینی‌شهر افزود: رفتار ترامپ در قبال ملت عربستان تحقیرآمیز بود؛ جایی که گفته بود "بیشترین جایی که با مردم دست دادم عربستان بود، چون تشنه محبت هستند" آیا این تحقیر یک ملت نیست؟ ما با وجود تحریم‌های ظالمانه، به پیشرفت‌های چشم‌گیری دست یافتیم؛ و اگر این تحریم‌ها نبود، قطعاً پیشرفت‌های ما بیش از این بود. سفر اخیر ترامپ نیز اوج خباثت و دشمنی او با ایران اسلامی را آشکار کرد. با این حال، ایران در مذاکرات از مواضع اصولی خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

کد خبر 866714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.