شهید رئیسی ثابت کرد خدمت صادقانه ممکن است

امام جمعه کرج با اشاره به جان‌فشانی‌های شهدای خدمت، از جمله شهید آیت‌الله رئیسی، بر لزوم ادامه مسیر تحول‌خواهی تاکید کرد و گفت: شهید رئیسی ثابت کرد که مسیر خدمت صادقانه به مردم، نه تنها ممکن بلکه مؤثر است و این راه باید با قوت ادامه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی، در خطبه‌های نماز _جمعه بیست‌وششم اردیبهشت_ با اشاره به خطر فروریزش ۷۲ خانه مجاور گود حصارک کرج، خطاب به مسئولان، اظهار کرد: تا هفته آینده باید برنامه روشن و دقیقی برای حل این بحران اعلام شود؛ هر لحظه امکان یک فاجعه وجود دارد.

وی، ضمن پاسداشت یاد و راه شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، او را نماد مدیریت جهادی، تحول‌خواهی و مقاومت در برابر فشارهای خارجی دانست و افزود: شهید رئیسی در سخت‌ترین شرایط کشور، از بحران کرونا تا تبعات جنگ اوکراین، اقتصاد را از رکود صفر درصدی بیرون آورد و به رشد بیش از ۴.۵ درصد رساند.

امام جمعه کرج همچنین شهدای خدمت را سرمایه‌های بی‌بدیل نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: شهید رئیسی ثابت کرد که مسیر خدمت صادقانه به مردم، نه تنها ممکن بلکه مؤثر است و این راه باید با قوت ادامه پیدا کند.

حسینی همدانی در بخش‌هایی دیگر از خطبه، با مرور نقش آمریکا در تحمیل تحریم‌های اقتصادی و دخالت‌های تاریخی در ایران، تصریح کرد: از اول خرداد ۱۳۵۹، آمریکا جنگ اقتصادی علیه ملت ایران را آغاز کرد و اروپا هم در این مسیر با آن همراه شد، اما مردم ما در سایه هدایت امامین انقلاب، ایستادگی کردند.

وی با انتقاد از نگاه به بیرون در برخی سیاست‌ها افزود: تجربه‌های مذاکره و بدعهدی‌های گذشته باید چراغ راه امروزمان باشد. پیشرفت‌های داخلی از جمله غنی‌سازی و قدرت دفاعی ما، نشان می‌دهد که تکیه بر توان داخلی ثمربخش بوده است.

نماینده ولی فقیه در استان البرز در ادامه با اشاره به موضوع FATF گفت: «۳۹ بند از ۴۱ بند آن اجرایی شده و تنها دو بند باقی مانده است که شامل پذیرش تعریف غرب از تروریسم و افشای اطلاعات اقتصادی کشور است؛ آیا پذیرفتن این شرایط، در حالی‌که تحت شدیدترین تحریم‌های آمریکا هستیم، واقعاً دردی از اقتصاد دوا می‌کند؟

حسینی‌همدانی ضمن معرفی آخرین وضعیت پروژه زائرسرای استان البرز در مشهد، از مردم خواست در تکمیل آن مشارکت کنند. وی گفت: این زائرسرا در ۱۰ طبقه و با ظرفیت ۳۰۰ تخت هتلی، بیش از ۷۰ درصد پیشرفت داشته و پس از اتمام وقف خواهد شد و تمام درآمد آن به مستمندان اختصاص می‌یابد.

وی در جمع‌بندی، ضمن تأکید بر اهمیت توجه به مسائل معیشتی مردم و خطرات امنیتی شهر، بار دیگر خواستار اقدام فوری درباره گود حصارک شد و هشدار داد که ادامه بی‌توجهی می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری داشته باشد.

کد خبر 866679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.